Kurt Seyit kesin Küçük Ağa`yı geçecek çünkü Starda.Kesin demiycektin kesin...![]()
Eğer Kurt Seyit Kanal D`de olsaydı Acunu geçemez derlerdi.
Kurt Seyit kesin Küçük Ağa`yı geçecek çünkü Starda.Kesin demiycektin kesin...![]()
Daha melekten girip beni affetten çıkıyorlar, kurt seyit başladıktan sonraki lafları düşünemiyorum bile.Kurt Seyit kesin Küçük Ağa`yı geçecek çünkü Starda.
Eğer Kurt Seyit Kanal D`de olsaydı Acunu geçemez derlerdi.![]()
Kurt seyit var ya tozu dumana katacak 3. Haftasiinda indirir kucuk agayiDaha melekten girip beni affetten çıkıyorlar, kurt seyit başladıktan sonraki lafları düşünemiyorum bile.![]()
Bende izliycem kurt'u. Zaten süper bi dizi olacak orası belli.Kurt seyit var ya tozu dumana katacak 3. Haftasiinda indirir kucuk agayi![]()
Aynen bence de insanlar merak ediyor diziyiBende izliycem kurt'u. Zaten süper bi dizi olacak orası belli.ama tns'nin aşırı kaliteli dizilere garezi var. Şokta yaşatabilir belki. Lakin bence iki grupta da 10+ başlayacak.
![]()
Ve süper bi şekilde reklamı yapılıyor, ist her yerinde reklam afişleri, avm'ler de ki tv'lerde, metrobüs durakları, en popüler sitelerde.. Muazzam bir reklam gösterisi mevcut. Kötü alması çok zor bi ihtimal.Aynen bence de insanlar merak ediyor diziyi
Hımm.. Böylelikle Küçük Ağa gelmeden önce 7-8 alan ve her hafta övdüğün Kaçak'ın boş dizi olduğunu kabul ediyorsun yani?![]()
Kaçak'ın eti ne budu ne Küçük Ağa'yı etkilesin?Kaçak'ın yeni bölüm geç başlıyor, kaçak başlayana kadar Küçük Ağa boşlukta uçmuştur.![]()
![]()
Kaçak'ın eti ne budu ne Küçük Ağa'yı etkilesin?Kaçak'ın yeni bölümü reklamsızken 15'i gördü Küçük Ağa.
![]()
Aynen panpa.Kaçak Küçük Ağa'dan 10 gömlek üstün daha ne olsun.![]()
Aynen panpa.![]()
![]()
En azından izlediğimiz diziler hakkında yorumlar yapıyoruz.Aynen tabi panpa.
Neyse siz kalitesiz dediğiniz pis yedili çakması boynu bükülesiceleri izleyip überkaliteli yorumları yapın.![]()
En azından izlediğimiz diziler hakkında yorumlar yapıyoruz.![]()
Yok ben izlediğim dizileri överim.O konuda pek emin değiliz.![]()
Yok ben izlediğim dizileri överim.Mesela Vadi ve Kaçak'ı izlemediğim halde niye öveyim?
![]()
Kusura bakmayın konuyu uplattım ama..Arkadaşlar fazla umutlanmayın Kurt Seyit tutmayacak, rüyamda gördüm.Küçük Ağa'nın özetini geçmiyordu.
![]()