Bu büyük konuşmalar yerini sükunete mi bırakacak ? Hepsi kps ve pg yayımından 3-4 hafta sonra ?zor o iş anca gs maçları ve milli maçlar geçebilir
Bu büyük konuşmalar yerini sükunete mi bırakacak ? Hepsi kps ve pg yayımından 3-4 hafta sonra ?zor o iş anca gs maçları ve milli maçlar geçebilir
kps ile pg ne loBu büyük konuşmalar yerini sükunete mi bırakacak ? Hepsi kps ve pg yayımından 3-4 hafta sonra ?
Kara para aşk ve paşa gönlüm. illa yazdırcan, ne güzel emekteb tasarruf yapıyodum. Tuba için bu kadar emek koyuyor insanakps ile pg ne lo
oh oh iyi oluyorKara para aşk ve paşa gönlüm. illa yazdırcan, ne güzel emekteb tasarruf yapıyodum. Tuba için bu kadar emek koyuyor insana
D yapım ve öbgzk seti belki reytinglerde uçurtur.oh oh iyi oluyor
paşa gönlüm ne öyle
vışşhh o dizinin fragmanı çıktı mıD yapım ve öbgzk seti belki reytinglerde uçurtur.
Yokartık 1 ay'ı geçtivışşhh o dizinin fragmanı çıktı mı
iyi oyuncudur bir bulut olsam ve my de iyi oynadı diğer oyuncular da onun gibi gerçek oyuncu ise tns de işi zor :::::::::::::::Senin daya hatun
Valla isimlerini tam bilmiyorum ams baya başarılı çoğu oyuncu.iyi oyuncudur bir bulut olsam ve my de iyi oynadı diğer oyuncular da onun gibi gerçek oyuncu ise tns de işi zor :::::::::::::::