Medcezir 24. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

28 Şubat'ta Star TV'de!​

Son düzenleme:
Berk Cankat nereden çıktı aralarını bozar kesin.. Mert, kuzenini mi,kankasını mı tutacak merak ediyorum.

Son düzenleme:
Bölüm yine haraketli. Yeni gelen nerden çıktı sahi böyle iyiydi. 😕

Dizi bu bölümüyle "durgunluk yok, hareketlilik var" dercesine bir bölümle geliyor. Mert'in kuzeninin gelmesi, diziyi fazlasıyla hareketlendirecek. Yeni karakterle birlikte entrikaların giderek artacağı gerçeği de var. Yaman artık babasıyla konuşacak ve hayatında daha çok şey değişecek. Yaman, babasıyla yapacağı konuşmayla belki de daha çok şeyi netleştirecek. Bu bölümle birlikte bazı şeyler değişebilir. :)

Selim'in Ankara'daki akrabalarından birisini diyorsun sanırım. Görüntülerden anladığımız kadarıyla alakası yok ama olabilir de. :)

Evet onu diyorum.Mira'nın ilk bölüm bahsettiği kişi.Oradada kuzen denmişti o olabilir bence.:)
Görüntüde pek bir şey yok gibi.Mira'da tanımıyormuştu zaten o olabilir.

Ha hatırladım şimdi o kuzeni. :D Olabilme ihtimali var. :D

Zaten baya unutmuşlardı o olayı.:F
Hatırlıyorsan Ankara'dan geleceği söylenmişti ama fııısss olay kaynadı gitti.24 bölüm sonra çat.:D

Yalnız, Mira ile aralarındaki tanışmada kuzen geçmiyordu ya da ben hatırlamıyorum. :)

Dur bakayım yoksa inanmam.:D

@Arslan Bey @Bully ne dediğini net yazıyorum.:D

Mira:Sen Ankaradaki akrabalardan olmalısın Selim Abi'nin yeğenisin anladım.:D

Cümle bu.Selim'in yeğeni Mert'in Kuzeni olur mu ben karıştırıyorum o kısmıda.(b)

Cümle bu.Selim'in yeğeni Mert'in Kuzeni olur mu ben karıştırıyorum o kısmıda.(b)

Doğru, "Selim Abi'nin yeğenisin" gibisinden bir cümlesi vardı. En sonunda yeğene kavuştuk, Mert'in de kuzeniyle. Bakalım ne olacak. :)

Doğru, "Selim Abi'nin yeğenisin" gibisinden bir cümlesi vardı. En sonunda yeğene kavuştuk, Mert'in de kuzeniyle. Bakalım ne olacak. :)

Kesinlikle o.Kuzen geldi de:
Fragmanı tekrar izlediğimde ise değişik bir şey daha oldu.
Mert diyor ki Cici annem böyle böyledir.
Cici anne ile kuzen aynı anda geldiyse acaba kuzenin annesi babası yok mu.😱:(
Değişik bir karakter çıkacak gibi.

Selim'in yiğeni tabii ki Mert'in kuzeni olur. :D Mesela halanın oğlu. O babanın yiğeni, senin de kuzenin olur. :D

Kesinlikle o.Kuzen geldi de:
Fragmanı tekrar izlediğimde ise değişik bir şey daha oldu.
Mert diyor ki Cici annem böyle böyledir.
Cici anne ile kuzen aynı anda geldiyse acaba kuzenin annesi babası yok mu.😱:(
Değişik bir karakter çıkacak gibi.

"Cici annem" derken, annesi kadar çok sevdiği için diyordur. O kadar derine inmeye gerek yok. Dizinin bu bölümde göreceğiz zaten. Heyecana gerek yok. :D

Selim'in yiğeni tabii ki Mert'in kuzeni olur. :D Mesela halanın oğlu. O babanın yiğeni, senin de kuzenin olur. :D

Açıklama için saol.:F
Karıştırıyoruz işte.
Abinin ablanın oğluda yeğen o zaman.:DSelim'de olduğu gibi.:D

"Cici annem" derken, annesi kadar çok sevdiği için diyordur. O kadar derine inmeye gerek yok. Dizinin bu bölümde göreceğiz zaten. Heyecana gerek yok. :D

Yok izlemeyi bıraktım zaten geçen bölümde öyle merak ettim.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,283
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs