24 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Niye şimdi durup dururken. :T:
Aslında yaparken FOX aklımda yoktu sen dedin bağdaştırdım ama FOX Pazartesiden Perşembeye yapıyor hafta içi hergün değil. :D

Karagülün gününü değiştirmeli yoksa göndermelerim devam edecek. :A

°°°mobil mesaj°°°

Aslında yaparken FOX aklımda yoktu sen dedin bağdaştırdım ama FOX Pazartesiden Perşembeye yapıyor hafta içi hergün değil. :D

Karagülün gününü değiştirmeli yoksa göndermelerim devam edecek. :A

°°°mobil mesaj°°°

Doğum günümüz bugün moralimizi bozamaz kimse. :Z :gangnam::Z

Xfactor güzel gidiyo ama reytingler düşük ya :( Bu arada favorim belli oldu ENKA :) Eskiden beri tanıyorum zaten grubu.. Çok harikalar .

ziynet sali için bakiyidim de o da çok geri planda sürekli duygullaniyi falan .ss
Yok xfactör ilk bölüm izledim.Genel anlamda daha Armağan'ı seyretmiyorum dedim:X Ziynet Sali ne öyle ota b*** hemen göz dolduruyor.Hemen bi nağmede "oyyy" der bakışı atıyor:X

Xfactor güzel gidiyo ama reytingler düşük ya :( Bu arada favorim belli oldu ENKA :) Eskiden beri tanıyorum zaten grubu.. Çok harikalar .
Iyyyy ENKA'yı sonunda gösterdiler mi :F:F Çakma Azis ya oo @xBUGRAx :F:F

millet de sıkıldı tabi her hafta 3 saat dizi mi olur biliyorlar heyecan sonda ilk 2 saati pas geçiyorlar :A
Reklam olmasına rağmen 6 almiş (b)

X Factor TNS`de de düşüş yaşasa Kanal D yarışmayı bitirecek
Beni Böyle Sev SBT`de çok yüksek gidiyor bakalım TNS`de de yükselebiliyor mu

Yok xfactör ilk bölüm izledim.Genel anlamda daha Armağan'ı seyretmiyorum dedim:X Ziynet Sali ne öyle ota b*** hemen göz dolduruyor.Hemen bi nağmede "oyyy" der bakışı atıyor:X

napak ölek mi 6 aldıysa :A 10+alan her dizi reklamda o reytingi aliyi

Evet gösterdiler . Şu anda da Dünya Gündeminde :) . Çakma azis değil sadece hayranı azisin bunu kaç kere dile getirdi birlikte sahne bile aldılar.