Aslında yaparken FOX aklımda yoktu sen dedin bağdaştırdım ama FOX Pazartesiden Perşembeye yapıyor hafta içi hergün değil.Niye şimdi durup dururken.![]()
Karagülün gününü değiştirmeli yoksa göndermelerim devam edecek.
°°°mobil mesaj°°°
Aslında yaparken FOX aklımda yoktu sen dedin bağdaştırdım ama FOX Pazartesiden Perşembeye yapıyor hafta içi hergün değil.Niye şimdi durup dururken.![]()
Aslında yaparken FOX aklımda yoktu sen dedin bağdaştırdım ama FOX Pazartesiden Perşembeye yapıyor hafta içi hergün değil.
Karagülün gününü değiştirmeli yoksa göndermelerim devam edecek.
°°°mobil mesaj°°°
Beni tanımadiğin nasılda bellişöyle demişsindir: karadayım karadayım kalemi bile 4 kere kırıyor işte kalite![]()
Happy Birthday to FOX.Doğum günümüz bugün moralimizi bozamaz kimse.![]()
![]()
😱Beni tanımadiğin nasılda belli![]()
Ben popstar ilk versiyon (kanal D) orda bıraktım daha da izlemedim😱
neyse armağan çağlayan ne ka saldırgan böyle![]()
ziynet sali için bakiyidim de o da çok geri planda sürekli duygullaniyi falan .ssBen popstar ilk versiyon (kanal D) orda bıraktım daha da izlemedim![]()
millet de sıkıldı tabi her hafta 3 saat dizi mi olur biliyorlar heyecan sonda ilk 2 saati pas geçiyorlarKaradayı 10 göremedi daha.![]()
Yok xfactör ilk bölüm izledim.Genel anlamda daha Armağan'ı seyretmiyorum dedimziynet sali için bakiyidim de o da çok geri planda sürekli duygullaniyi falan .ss
Iyyyy ENKA'yı sonunda gösterdiler miXfactor güzel gidiyo ama reytingler düşük yaBu arada favorim belli oldu ENKA
Eskiden beri tanıyorum zaten grubu.. Çok harikalar .
Reklam olmasına rağmen 6 almişmillet de sıkıldı tabi her hafta 3 saat dizi mi olur biliyorlar heyecan sonda ilk 2 saati pas geçiyorlar![]()
Bugün Acun'dan boşluk bulamayacaklar gibi.millet de sıkıldı tabi her hafta 3 saat dizi mi olur biliyorlar heyecan sonda ilk 2 saati pas geçiyorlar![]()
napak ölek mi 6 aldıysaYok xfactör ilk bölüm izledim.Genel anlamda daha Armağan'ı seyretmiyorum dedimZiynet Sali ne öyle ota b*** hemen göz dolduruyor.Hemen bi nağmede "oyyy" der bakışı atıyor
Iyyyy ENKA'yı sonunda gösterdiler miÇakma Azis ya oo @xBUGRAx
Reklam olmasına rağmen 6 almiş![]()
Evet gösterdiler . Şu anda da Dünya GündemindeYok xfactör ilk bölüm izledim.Genel anlamda daha Armağan'ı seyretmiyorum dedimZiynet Sali ne öyle ota b*** hemen göz dolduruyor.Hemen bi nağmede "oyyy" der bakışı atıyor
Iyyyy ENKA'yı sonunda gösterdiler miÇakma Azis ya oo @xBUGRAx
Reklam olmasına rağmen 6 almiş![]()
ÖL😎napak ölek mi 6 aldıysa10+alan her dizi reklamda o reytingi aliyi