mart ayı kedilerin ayı kendine uygun kedi arıyor
Ne tür kedi bunlar
mart ayı kedilerin ayı kendine uygun kedi arıyor
Catida ne yapacaksin? 😱
yüksek ve geniş açıdan hedefi net görmek daha kolaylaşıyor
Mantikli bir düsünce. Uzay'dan daha iyi izlenir o vakit?
ama o kadarda geriye çekilmemek lazım bu sefer hedefe kitlendikten sonra yetişmek mesele, yetişeceğim diye çırpınırken bakarsın başkası kapmış boncuğu götürüyor
Antilikte süper ötesisin yaabugünkü haberleri okudum erkan can ın yeni katıldığını haber yapan mı dersin dzinin fragmanının yunanca altyazı ile sosyal medyada büyük beğeni aldığını söyleyen mi dersin çok iyi çalışıyor fanlar vallahi bir ara inanacaktım dizinin yunanlılarda ilgi gördüğüne ancak fragmanı twitterdan paylaşan victory media nın sadece 156 takipçisi olduğunu görünce yine bir fan abartısı ve peşine magazin haberi olduğu ortaya çıktı @yakup09 @destere @sürgünüm @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx
Antilikte süper ötesisin yaa
Şu huyundan vazgeç artık. Adamlarin 156 takipçisi var diye dalga geçtiğin hesapta İNTİKAM'ın bi ton videosu var.Aynısını bugun yarın senn önune koyarlar. Kaldı ki Muhteşem Yuzyılın bile videolari var. Bu kırmızı yeri söyleyip yermenle kendine doğrultun silahı Şimdi o tetiği çek ve öl😎 (çok havalı oldu ölmene gerek yok)
Herşeyi anladım bize ileti gönderiyor da Yakup ve Buğra'ya antilik yapması için niye ileti gönderiyor?Antilikte süper ötesisin yaa
Şu huyundan vazgeç artık. Adamlarin 156 takipçisi var diye dalga geçtiğin hesapta İNTİKAM'ın bi ton videosu var.Aynısını bugun yarın senn önune koyarlar. Kaldı ki Muhteşem Yuzyılın bile videolari var. Bu kırmızı yeri söyleyip yermenle kendine doğrultun silahı Şimdi o tetiği çek ve öl😎 (çok havalı oldu ölmene gerek yok)
@xBUGRAx antiliğe kapalı benim bildiğim. Yada ben öyle görüyorum Bugra böyle oyunlara gelmez. Öbür isim bişey demiyorum, herşey ortadaHerşeyi anladım bize ileti gönderiyor da Yakup ve Buğra'ya antilik yapması için niye ileti gönderiyor?
Buğra içinde Ay Yapım geçen herşeye muhalif benim gördüğüm bu.Kendisi yönetici daha tarafsız olmasını beklerim şahsen.@xBUGRAx antiliğe kapalı benim bildiğim. Yada ben öyle görüyorum Bugra böyle oyunlara gelmez. Öbür isim bişey demiyorum, herşey ortada
Gün birlik,dirlik, beraberlik günü oyunlara gelmeyelimBuğra içinde Ay Yapım geçen herşeye muhalif benim gördüğüm bu.Kendisi yönetici daha tarafsız olmasını beklerim şahsen.
Benim Buğra ile aramda en ufacık problem yok hatta kendisini seviyorum ama daha tarafsız olmasını da bekliyorum.Gün birlik,dirlik, beraberlik günü oyunlara gelmeyelim
Antilikte süper ötesisin yaa
iyi de o diziler için sosyal medyada konuşuldu haberi mi çıkıyor 156 kişiyle nasıl bir etki yaratacak da haber olacakAntilikte süper ötesisin yaa
Herşeyi anladım bize ileti gönderiyor da Yakup ve Buğra'ya antilik yapması için niye ileti gönderiyor?
öyle genel geçer etiketliyoz ne antiliğiBu kacinci oldu Emre'nin oyunlarini ortaya cikardigin
Karadayı başladı.iyi de o diziler için sosyal medyada konuşuldu haberi mi çıkıyor 156 kişiyle nasıl bir etki yaratacak da haber olacak
öyle genel geçer etiketliyoz ne antiliği
yakamoz neyini çıkartmış karadayının olmayan reytinglerinden sonra kpa nın da sosyal medyada ilgi gördüğünü mü iddaa ediyi arkadaş