Çarşambanın Kaderi Yılmaz Şahin'in Elinde

Kara Para Aşk 12 Mart'ta başlayacak söylenmedi hiç, dizi 5 Mart'ta başlayacak. Ve çok büyük bir rakip olacak. @xemrexxx

Bence tam olarak Yılmaz Şahin'in elinde de değil. :D

Küçük Ağa gibi bir Erler film dizisi gelirse Yılmaz Şahinden çıkar kontrol. Ne yaparsa yapsın, en güçlü kozunda bile bir süre tutabilir zirveyi elinde. :)

Ama bence geçilmeden bitecek Muhteşem. O bitince de yerine KPA gelir.

Gerçekten de Yılmaz Şahinin elinde inşallah geçen dönem saçmaladığı gibi saçmalamaz da dizi final bölümünü yüksek reytinglerle kapatır.Ayrıca bu MY mayısta bitecek söylentileri doğru olabilir malum kamera arkası hazırlığı var o da starda yayınlanacak.:)

KPA 10 mu reyting alacakmış :F
7 yi alsın şükretsin öpsün alnına koysun:)

Kpa my'nin güçlü zamanlarına denk gelecek. İşi kolay değil..

Gerçekten de Yılmaz Şahinin elinde inşallah geçen dönem saçmaladığı gibi saçmalamaz da dizi final bölümünü yüksek reytinglerle kapatır.Ayrıca bu MY mayısta bitecek söylentileri doğru olabilir malum kamera arkası hazırlığı var o da starda yayınlanacak.:)

7 yi alsın şükretsin öpsün alnına koysun:)

abi siz ne diyorsunuz ya matematiginizmi yok tuba rahat 8 reyting gordu 20 dakikada ee engin dende 8 bekliyoruz bu durumda gelen reyting iyi olur :F

Kara Para Aşk 12 Mart'ta başlayacak söylenmedi hiç, dizi 5 Mart'ta başlayacak. Ve çok büyük bir rakip olacak. @xemrexxx
sen forumda değildin galiba furkan :)

abi siz ne diyorsunuz ya matematiginizmi yok tuba rahat 8 reyting gordu 20 dakikada ee engin dende 8 bekliyoruz bu durumda gelen reyting iyi olur :F
ab de 8 almış total 5 :) ayrıca ilk bölmü merakına her dizi izlenir :) 10 bölüm olmadan 3-4 e düştü

Bence tam olarak Yılmaz Şahin'in elinde de değil. :D

Küçük Ağa gibi bir Erler film dizisi gelirse Yılmaz Şahinden çıkar kontrol. Ne yaparsa yapsın, en güçlü kozunda bile bir süre tutabilir zirveyi elinde. :)

Ama bence geçilmeden bitecek Muhteşem. O bitince de yerine KPA gelir.
salı günü en güçlü iş acundu :) o da ne reklam stratejileriyle 8 i ya görüyor ya göremiyor:)

Vahide Perçin'in eline oyunculukta su dökemez Meryem kendisi de biliyor olması lazım :)
Meryem tek bir dizide o da yarım bıraktı kaçtı? Vahide abla kaç dizide kaç tiyatro oyununda yer aldı. Sayısız. :)
ben bilmem izleyici bilir :) meryemden daha kötü olduğu kesin hürrem rolünde başka rollerde iyi olabilir

O kadar uğraşmışsın eline sağlık.Dizinin 5 mart sonra 12 sonra tekrar 5 marta alındığına katılmıyorum öncelikle.Tuba'yı ilk açıklayan kaynak haftalar önce dizinin 5 martta başlayacağını söylemişti öyle de oldu.
My'nin oyuncular evet güçlü ama ilk 2 sezonki oyuncuların yanında esamesi okunmaz.Ayrıca kadın oyuncuların hemen hemen hemen hepsinin performansı çok düşük.Benim beğenmediklerim.Berrak,Pelin,Meltem.Özellikle Berrak felaket oynuyor.Geçen bölüm ben de baktım My'ye Mustafa'ya aşkını mı itiraf ediyor yoksa duvara karşı boş boş makineden çıkmış sözler mi söylüyor belli değil.Erkek oyuncular sırtlıyor diziyi.Senarist de fark etmiş ki erkek oyunculara ağırlık vermiş sanki.Neyse bunlar çok önemli faktörler değil zaten.Finale yaklaştıkça merak edici konular işlenmeye başlandı o yüzden 2 haftadır reytingler arttı.
Bir de benim Kpa'da en güvendiğim ve emin olduğum şey Tuba-Engin uyumu.Bunu da diyim.Fragmandaki 2 saniyeden bile belli bencileyin.
2 saniyeden uyum belli olmaz :) dizide belki 30 dakika karşılıklı oynayacaklar :)

ilk 2 sezona göre kadın oyuncuları kötü erkek oyuncuları daha iyi :)yani değişen bişi yok :)

Ben my'nin oranını %30 olarak görüyorum. İlla ki senaryo saçmalamazsa, bu temposunu sürekli yenilerse çok zor geçit verir ama karşısında ki yapım'ın senaryosu çok başarılı ise ne yaparsa yapsın engelleyemez zaferini. :)

Ben my'nin oranını %30 olarak görüyorum. İlla ki senaryo saçmalamazsa, bu temposunu sürekli yenilerse çok zor geçit verir ama karşısında ki yapım'ın senaryosu çok başarılı ise ne yaparsa yapsın engelleyemez zaferini. :)
engeller adı üzerinde geçilemeyen tek dizi :A