Çarşambanın Kaderi Yılmaz Şahin'in Elinde

bence en mantıklısını yapmış :) cihangir bu hafta ölecek cenazesi de bu hafta oalbilir setten resimleri geliyor :)))

my zaten sıkı takip etmeyenler tarafından asla anlaşılmaz:) yoksa millet diğer günler zirve sık sık el değiştiriyor, my neden geçilmiyor diye boş boş mazaretler uydurmazdı :)

my de valide hürremle savaştı reyting tavana ynısını hatice yaptı reyting düştü aynısını şah sultan yaptı dizi ilk defa 10 reytingin altına düştü my izleyiisi tekrar eden snearyo sevmez :)

diğer dizilere aynı yemeği 40 kere ısıt boş yere 40 kere heyecan yarat yükselir my böyle bir dizi değil :)

şu anlık bir cuma günkü rekabeti beklemeiyorum çünkü kpa nın fragmanlarında sürekli engin-tuba var ikisinin 8-10 reyting alacak hali yok agb olsa alırlardı ancak tns de işleri zor :)

oyuncu kadrosu bakımından my ile kpa değil hiçbir dizi başa çıkamaz şu anda :) senaryo konusunda da yılmaz şahin son bölümlerdeki gibi elindeki herkesi kullanırsa senaryoda da sorun olmaz

kpa nın en büyük dezavantajı ilk bölümlerde tuba-engin ikilisinin aşkını kurmaya çalışacak olmaları seyirci ikisi arasında uyum görmezse diziyi izlemez sonrasındaki senaryo ne olursa olsun :) yani şansları yüzde 50
Medcezir bazı sıkıcı bölümleriyle totalde 8-10 AB`de 10+ alabiliyorsa Kara Para Aşk çarşamba günü her iki grupta en az 8+ alabilir ve bu çok iyi bir reyting.Zaten Muhteşem Yüzyıl`ın finala doğru reytinglerin AB`de rekor 17 reytinge çıkdığı bölümlerini geçmek gibi bir şey düşünmüyorlardır bence :)

Medcezir bazı sıkıcı bölümleriyle totalde 8-10 A\B`de 10+ alabiliyorsa Kara Para Aşk çarşamba günü her iki grupta en az 8+ alabilir ve bu çok iyi bir reyting.Zaten Muhteşem Yüzyıl`ın finala doğru reytinglerin A\B`de rekor 17 reytinge çıkdığı bölümlerini geçmek gibi bir şey düşünmüyorlardır bence :)
medcezirde karakterle senaryonun uyumu var :) aynısı kpa da olacak mı şu an için emin değiliz:) medcezirde başrollerin dışında mine tugay,can gürzap ve barış falay da ön planda ve senaryoda önemli yer tutuyorlar kpa da olay sadece engin-tuba-tuvana üzerine mi olacak yoksa nebahat çehre,erkan can gibi isimelr de değer görecek mi bilmiyoruz :) en önemlisi medcezir ilk bölümler mira-yaman; mert-eylül ilişkisi çok güzel işlendi (bence yaman-mira uyumsuz ama izleeyici için uyumlu) ve çiftler arası uym yaratıldı kpa da bu da garanti değil :)

trajedi derken beyazıt irana kaçıp ölecek yani masum gibi göstermeleri çok zor :) anca kanuni ile gelip giden mektuplarından biş içıkar :) ayrıca hepsinde az çok trajedi oalcaktır kra ahmet paşa rüstem geri dönsün diye suçösuz yere gidecektir,gülfem de nurbanu ya mihrimah tarafından suçsuz yere öldürtülecek gibi :)

doksanlar pazar günü kaç bölüm yayınlandı izleyicinin haberi olsun bir dizi artık çarşamba değil pazar diye onu bekledi mi atv=?

küçükağa çok total bir dizi en fazla ab sini çok düşürür kurt seyit ve şura totalde fazla zarar veremez :) kpa-my durumu ise kpadaki diğer karakterleri ve emgin-tuba uyumu olacak mı olmayacak mı onu gördükten sonra olacak
trajedi derken beyazıt irana kaçıp ölecek yani masum gibi göstermeleri çok zor :) anca kanuni ile gelip giden mektuplarından biş içıkar :) ayrıca hepsinde az çok trajedi oalcaktır kra ahmet paşa rüstem geri dönsün diye suçösuz yere gidecektir,gülfem de nurbanu ya mihrimah tarafından suçsuz yere öldürtülecek gibi :)

doksanlar pazar günü kaç bölüm yayınlandı izleyicinin haberi olsun bir dizi artık çarşamba değil pazar diye onu bekledi mi atv=?

küçükağa çok total bir dizi en fazla ab sini çok düşürür kurt seyit ve şura totalde fazla zarar veremez :) kpa-my durumu ise kpadaki diğer karakterleri ve emgin-tuba uyumu olacak mı olmayacak mı onu gördükten sonra olacak

o değilde farah ve kıvanc uyumu varmı sence ikiside çok sarı itici gelicek ama bizim halk esmer esmer hastasıdır :)

medcezirde karakterle senaryonun uyumu var :) aynısı kpa da olacak mı şu an için emin değiliz:) medcezirde başrollerin dışında mine tugay,can gürzap ve barış falay da ön planda ve senaryoda önemli yer tutuyorlar kpa da olay sadece engin-tuba-tuvana üzerine mi olacak yoksa nebahat çehre,erkan can gibi isimelr de değer görecek mi bilmiyoruz :) en önemlisi medcezir ilk bölümler mira-yaman; mert-eylül ilişkisi çok güzel işlendi (bence yaman-mira uyumsuz ama izleeyici için uyumlu) ve çiftler arası uym yaratıldı kpa da bu da garanti değil :)
Umarım Kara Para Aşk başarılı olur.Çünkü diziye aylarca verilen bir emek var ve bence diziyi başlamadan yorumlamak biraz erken.Bekleyelim bakalım nasıl bir dizi oluyor :)

o değilde farah ve kıvanc uyumu varmı sence ikiside çok sarı itici gelicek ama bizim halk esmer esmer hastasıdır :)
olay ya ten uyumunda ya oyunculukta bitiyor :) kıvanç-farahta genel ten uyumu yok ancak oyunculukla kurtarabilirler

Umarım Kara Para Aşk başarılı olur.Çünkü diziye aylarca verilen bir emek var ve bence diziyi başlamadan yorumlamak biraz erken.Bekleyelim bakalım nasıl bir dizi oluyor :)
aylarca verilen bir emek olduğunu düşünmüyorum tuba bile son anda belli oldu :) nebahat çehre-erkan can ve diğerleri de sonradan belli oldu bir tek senaryosu var uzun zamandır emek verilen

olay ya ten uyumunda ya oyunculukta bitiyor :) kıvanç-farahta genel ten uyumu yok ancak oyunculukla kurtarabilirler

aylarca verilen bir emek olduğunu düşünmüyorum tuba bile son anda belli oldu :) nebahat çehre-erkan can ve diğerleri de sonradan belli oldu bir tek senaryosu var uzun zamandır emek verilen
Bu diziyi izlemeyi düşünüyor musun? Tabii ki TV`den değil biliyorum :X

Tolga Sarıtaş'ın(cihangir)oyunculuğuyla Kara Para Aşk'ın alakasınıda anlamadım. Azönce söyledin Cihangir'in bu hafta ölüp ve cenazesinin kaldıralacağını?Karşı karşıya gelmiyorlar ki.:)

Tolga Sarıtaş'ın(cihangir)oyunculuğuyla Kara Para Aşk'ın alakasınıda anlamadım. Azönce söyledin Cihangir'in bu hafta ölüp ve cenazesinin kaldıralacağını?Karşı karşıya gelmiyorlar ki.:)
nesini anlamadın orada yazıyor cihangir döktürüyor herkesi ağlatıyor .:)dizide karakter sıralaması oalrak ilk 10 a bile girmeyecek biri cihangir kpa da bu performansı gösterebilecek biri var mı o bile kesin değil :) (belki engin akyürek)

nesini anlamadın orada yazıyor cihangir döktürüyor herkesi ağlatıyor .:)dizide karakter sıralaması oalrak ilk 10 a bile girmeyecek biri cihangir kpa da bu performansı gösterebilecek biri var mı o bile kesin değil :) (belki engin akyürek)
Cihangir bu hafta diziden ayrılmıyormu?Kara Para Aşk ile ne kıyaslaması şimdi bu?

Cihangir bu hafta diziden ayrılmıyormu?Kara Para Aşk ile ne kıyaslaması şimdi bu?
kıyaslama yok panpa :) diyorum ki my de başrol ya da yardımcı başrol olmayan biri bile tüm herkesi etkielyebilecek bir performans ortaya koyuyor kpa da oyunculuğu bu denli iyi oluğ da izleyen izlemeyen herkesi etkileyebilecek biri bile yok daha ortada

kıyaslama yok panpa :) diyorum ki my de başrol ya da yardımcı başrol olmayan biri bile tüm herkesi etkielyebilecek bir performans ortaya koyuyor kpa da oyunculuğu bu denli iyi oluğ da izleyen izlemeyen herkesi etkileyebilecek biri bile yok daha ortada
Muhteşem Yüzyıl bu kadar mükemmelse neden çekiniyorsun o zaman?Çarşamba günü tv'de başka dizi yayınlanmamasınımı istiyorsun derdini bir anlayabilsem.Ayrıca senaryonun Engin ve sadece Tuba üzerinede kurulu olacağını sanmıyorum kadroda Erkan Can ve Nebahat Çehre gibi kıdemli oyuncular var.Şuan bütün konuştuklarımız boş aslında dizi bir başlasın hikayeyi bir görelim ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.
Sen sürekli niye düşman kazanmak peşindesin anlayamıyorum kimsenin Muhteşem Yüzyıl'a başarısına bir laf ettiğimi var.Veya kimse Kara Para Aşk'ın bu sezon Muhteşem Yüzyıl'ı geçicek diye bir iddiasımı var?

Muhteşem Yüzyıl bu kadar mükemmelse neden çekiniyorsun o zaman?Çarşamba günü tv'de başka dizi yayınlanmamasınmı istiyorsun derdini bir anlayabilsem.Ayrıca senaryonun Engin ve sadece Tuba üzerinede kurulu olacağını sanmıyorum kadroda Erkan Can ve Nebahat Çehre gibi kıdemli oyuncular var.Şuan bütün konuştuklarımız boş aslında dizi bir başlasın hikayeyi bir görelim ak koyun kara koyun ortaya çıkacaktır.
Sen sürekli niye düşman kazanmak peşindesin anlayamıyorum kimsenin Muhteşem Yüzyıl'a başarısına bir laf ettiğimi var.Veya kimse Kara Para Aşk'ın bu sezon Muhteşem Yüzyıl'ı geçicek diye bir iddiasımı oldu?
bnm çekincem yok sadece insanların boş gürültü koparmasından sıkıldım :) 20 dakika,intikam,aşk hazal-tuba-beren üçlüsünden hangisinin dizisi olsa boş laflar,uçuk iddaalar,bitmeyen tartışmalar oluyor hep :)

senryoda ne olacak bekleyip görmeli:) reyting sistemindeki değişikliklerden sonra 2 kişi üzerine yıkmak intihar olur dizi için

ben düşman falan da kazanmaya çalışmıyorum sürekli aynı şey oluyor bir dizi geliyorçarşambaya başlarken herkes iltifatlar yok my iyi geçecek demeler falan :) sonra fos çıkıyor herkes zaten bu rakip olamazdı çok zayıftı diyor eğer kpada aynısı olursa şu an diziden büyük beklenti olan herkes bir mazaret bulacak geçen sene ilker aksum tubaya yakışmadı; bu sene hazal-hakan kurtaş uyumsuzdu diye laf edenler kpa ya da bir kulp bulur :) kpa my yi geçer mi konusuna bakarsan daha iyi analrsan dediğimi

Çok güzel çalışma olmuş @xemrexxx
Kara Para Aşk bence yanlış kanal seçimi yaptı
İyi gideceğini sanmıyorum Muhteşem Yüzyıl kurbanı olur bence🙄

O kadar uğraşmışsın okudum valla çok üşenirim normalde :A Bencede haklısın kaç bölümdür Gülfem'i oynatmıyorlar. Kadın güzel oynuyor valla bu arada Pelin Karahan kötü oynamıyor hatta hissettiriyor :) Meltem Cumbul ise mükkemmel oynuyor diyebilirim fakat en iyi rolünü gösteren Selma Ergeç kesinlikle.

O kadar uğraşmışsın eline sağlık.Dizinin 5 mart sonra 12 sonra tekrar 5 marta alındığına katılmıyorum öncelikle.Tuba'yı ilk açıklayan kaynak haftalar önce dizinin 5 martta başlayacağını söylemişti öyle de oldu.
My'nin oyuncular evet güçlü ama ilk 2 sezonki oyuncuların yanında esamesi okunmaz.Ayrıca kadın oyuncuların hemen hemen hemen hepsinin performansı çok düşük.Benim beğenmediklerim.Berrak,Pelin,Meltem.Özellikle Berrak felaket oynuyor.Geçen bölüm ben de baktım My'ye Mustafa'ya aşkını mı itiraf ediyor yoksa duvara karşı boş boş makineden çıkmış sözler mi söylüyor belli değil.Erkek oyuncular sırtlıyor diziyi.Senarist de fark etmiş ki erkek oyunculara ağırlık vermiş sanki.Neyse bunlar çok önemli faktörler değil zaten.Finale yaklaştıkça merak edici konular işlenmeye başlandı o yüzden 2 haftadır reytingler arttı.
Bir de benim Kpa'da en güvendiğim ve emin olduğum şey Tuba-Engin uyumu.Bunu da diyim.Fragmandaki 2 saniyeden bile belli bencileyin.