Dizin kötü gitti ya çat etrafaKaragül reklam 00.45
°°°mobil mesaj°°°
Dizin kötü gitti ya çat etrafaKaragül reklam 00.45
°°°mobil mesaj°°°
Ne boşluğundan bahsediyon sen 00:30'a kadar Medcezir mi sürüyor?Siz boşlukta coşarsanız biz de coşarız![]()
21:45 yeni bölüm başlıyor. Medcezir dua etsin Karagül onunla aynı saatte başlamıyor yoksa bu aldığını da alamayacakNe boşluğundan bahsediyon sen 00:30'a kadar Medcezir mi sürüyor?![]()
Kötü mü gitti? 😱 Geçen haftadan iyi gitti. A/B'de 7 alırsa Kanal D dokunmaz bu düzene. Ben rahatım dizim sonuna kadar devam.Dizin kötü gitti ya çat etrafa![]()
Anlıklarda 4 aldı mı ben görmedim almışsa büyük tebriklerKötü mü gitti? 😱 Geçen haftadan iyi gitti. A/B'de 7 alırsa Kanal D dokunmaz bu düzene. Ben rahatım dizim sonuna kadar devam.
Her Cuma Yalan Dünya qeyfi.
°°°mobil mesaj°°°
Geçen hafta da almamıştı zaten. 😉Anlıklarda 4 aldı mı ben görmedim almışsa büyük tebrikler![]()
Yav he he.21:45 yeni bölüm başlıyor. Medcezir dua etsin Karagül onunla aynı saatte başlamıyor yoksa bu aldığını da alamayacak![]()
Az daha kaçırıyordum Karagül'üme takılmıştım da çok heyecanlı.Beyaz show(sibel can ) başlıyor! 23.19![]()
Yahu Karagül ile Medcezir'in çarpıştığı buna çoğu zaman özet bile dahil Karagül zirveyi alıyor. Bir de en baştan başlatsak hâliniz dumanYav he he.Karagül başlasın o zaman Medcezir'le aynı zaman da görelim el mi yaman bey mi yaman.
Gönderme de yaptım güzel oldu.
![]()
23:15'te girmeliydi reklama. 😡 4 dk bekleyemediler.10 kere girdi yuh be 😡![]()
Hep Tns'nin oyunları bunlarGeçen hafta da almamıştı zaten. 😉
°°°mobil mesaj°°°
Başlatın o zaman yahu ne bu boşluk sevdanız.Yahu Karagül ile Medcezir'in çarpıştığı buna çoğu zaman özet bile dahil Karagül zirveyi alıyor. Bir de en baştan başlatsak hâliniz duman![]()
Özeti yok etsinler dedik yeni bölüm özetten daha düşük aldı. Millet neyin kafasında merak ediyorum.Hep Tns'nin oyunları bunlar![]()
Karagül reklam anında 10 bile anlaminizBaşlatın o zaman yahu ne bu boşluk sevdanız.![]()
😱Yav he he.Karagül başlasın o zaman Medcezir'le aynı zaman da görelim el mi yaman bey mi yaman.
Gönderme de yaptım güzel oldu.
Az daha kaçırıyordum Karagül'üme takılmıştım da çok heyecanlı.![]()
Karagül diye diye ölecek bir gün ne diyelimÖzeti yok etsinler dedik yeni bölüm özetten daha düşük aldı. Millet neyin kafasında merak ediyorum.
Hadi son 1 günde yaptılar değişikliği milletin haberi olmadı diyelim özet kadar da mı almaz yahu?
Bence yarın TNS'de yüksek çıkar yani umarım.
Bu arada Karagül reklam dönüşü 01.00
°°°mobil mesaj°°°
Her şakanın altında gerçek payı vardırQandırdım.![]()