21 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

+1.5 ekle yd yeni bölüm anlığı. Sanki 8 lerden 1.4'a inmiş. :D

Beyaz başlasa da sibel ablamızı izleyip keyfimiz yerine gelse. :D
Sibel ablamız hem totale hem ab'ye hitap eder ama Karagül kim bilir kaçlara kadar sürüp Beyaz'ın önünü kesecek. 😡

1.41 mi.😱
Karagül erken ataklanmış 00:00'a kadar yıkar geçer.:A
Medcezir düşük gibi.Anlaşılan benim gibi düşünenler çoğalmış.:A

@denizz19 soruma cevap vermedin...
Soru mu sordun görmedim :) ne sordun

İyi coşmalar :D bu karagül aşkı nerde girdin bu çocuğun içine? Hanım ağa entarilerini giyip teyibi açıp sıla şarkıları eşliğinde halay mı çekiyor yoksa :F
Ne alaka yahu. Ben drama seviyorum. Dramayı drama gibi işleyen her diziye de hakkını veririm ben. :)

Gel Git'in gitini mi almaya çalıştın.:F
Cezir işte ne anlıyorsan :D

Yalan Dünya'nin yeni bölümünü atarlar mi bugün?
Nereye atarlar mı :A

Hakkını vermekle kalmayıp üstü kalsında diyosun:F
Bak Huzur Sokağı da drama ama izlemem. Küçük Gelin de drama ama izlemem. Benim İçin Üzülme de drama ama izlemem aslında izlemeyi istediğim bir diziydi ama o dönem ÖBGZ olduğu için izleyemedim. Yani önce oyunculuklar, sonra işleniş, müzikler ve bana hissettirdiği duygu önemli. Ben izlerken o duyguyu almalıyım diziden.

Nereye atarlar mı :A

Bak Huzur Sokağı da drama ama izlemem. Küçük Gelin de drama ama izlemem. Benim İçin Üzülme de drama ama izlemem aslında izlemeyi istediğim bir diziydi ama o dönem ÖBGZ olduğu için izleyemedim. Yani önce oyunculuklar, sonra işleniş, müzikler ve bana hissettirdiği duygu önemli. Ben izlerken o duyguyu almalıyım diziden.
internete

Forum İstatistikleri

Konular
176,334
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato