Sibel ablamız hem totale hem ab'ye hitap eder ama Karagül kim bilir kaçlara kadar sürüp Beyaz'ın önünü kesecek. 😡+1.5 ekle yd yeni bölüm anlığı. Sanki 8 lerden 1.4'a inmiş.
Beyaz başlasa da sibel ablamızı izleyip keyfimiz yerine gelse.![]()
Sibel ablamız hem totale hem ab'ye hitap eder ama Karagül kim bilir kaçlara kadar sürüp Beyaz'ın önünü kesecek. 😡+1.5 ekle yd yeni bölüm anlığı. Sanki 8 lerden 1.4'a inmiş.
Sibel ablamız hem totale hem ab'ye hitap eder ama Karagül kim bilir kaçlara kadar sürüp Beyaz'ın önünü kesecek. 😡
A/B'de 1.oluyordu hatirlatirim+1.5 ekle yd yeni bölüm anlığı. Sanki 8 lerden 1.4'a inmiş.
Bence artık beyaz show 23.30 da başlamalı ki daha az çarpışsın karagülle.Sibel ablamız hem totale hem ab'ye hitap eder ama Karagül kim bilir kaçlara kadar sürüp Beyaz'ın önünü kesecek. 😡
Sen öyle sanKaragul klasik bir dogulu dizisi ne yani izlenecek ne var o kadar.
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdiyi konuştuğumuzu hatırlatırım. Ab de 1. Olduğunu kimse inkar etmiyor zaten.A/B'de 1.oluyordu hatirlatirim![]()
Soru mu sordun görmedim@denizz19 soruma cevap vermedin...
Ne alaka yahu. Ben drama seviyorum. Dramayı drama gibi işleyen her diziye de hakkını veririm ben.İyi coşmalarbu karagül aşkı nerde girdin bu çocuğun içine? Hanım ağa entarilerini giyip teyibi açıp sıla şarkıları eşliğinde halay mı çekiyor yoksa
![]()
Cezir işte ne anlıyorsanGel Git'in gitini mi almaya çalıştın.![]()
Yalan Dünya'nin yeni bölümünü atarlar mi bugün?Soru mu sordun görmedimne sordun
Ne alaka yahu. Ben drama seviyorum. Dramayı drama gibi işleyen her diziye de hakkını veririm ben.![]()
Hakkını vermekle kalmayıp üstü kalsında diyosunSoru mu sordun görmedimne sordun
Ne alaka yahu. Ben drama seviyorum. Dramayı drama gibi işleyen her diziye de hakkını veririm ben.![]()
Soru mu sordun görmedimne sordun
Ne alaka yahu. Ben drama seviyorum. Dramayı drama gibi işleyen her diziye de hakkını veririm ben.
Cezir işte ne anlıyorsan![]()
Nereye atarlar mıYalan Dünya'nin yeni bölümünü atarlar mi bugün?
Bak Huzur Sokağı da drama ama izlemem. Küçük Gelin de drama ama izlemem. Benim İçin Üzülme de drama ama izlemem aslında izlemeyi istediğim bir diziydi ama o dönem ÖBGZ olduğu için izleyemedim. Yani önce oyunculuklar, sonra işleniş, müzikler ve bana hissettirdiği duygu önemli. Ben izlerken o duyguyu almalıyım diziden.Hakkını vermekle kalmayıp üstü kalsında diyosun![]()
interneteNereye atarlar mı
Bak Huzur Sokağı da drama ama izlemem. Küçük Gelin de drama ama izlemem. Benim İçin Üzülme de drama ama izlemem aslında izlemeyi istediğim bir diziydi ama o dönem ÖBGZ olduğu için izleyemedim. Yani önce oyunculuklar, sonra işleniş, müzikler ve bana hissettirdiği duygu önemli. Ben izlerken o duyguyu almalıyım diziden.