Burçin İle Burhan 3.Bölüm "Bahar güzellikleriyle gelir" -Özel Bölüm-

Kaç Puan Veriyorsunuz?

• 9

Oy: 0 0.0%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    2

Hafız

Aktif Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
342
Puanı
205
Burçin ile Burhan"Bahar güzellikleriyle gelir"

Burçin: Ağaçlar çiçek açmış,harika!Doğa gülüümsüyor gibi! İnsanın içi neşeyle doluyor baharla!
Burhan:Ah şu kızlar! Ya sorma bak ben de çiçek açtım!
Burçin:Neyin var burhan?
Burhan:Babannem arkadaşımdan geç geldim diye söylemiş.Geç değildi ki!..Saat beş bile olmamıştı geldiğimde.
Babanneme çok kızdım.
Burçin: Ama babaaneme kızmasaydın keşke üzülmüştür şimdi. Burhan: Kötü bir niyetim yoktu,kızdım işte.
Burçin: Biz yaşlılara nasıl davranırsak biz yaşlanınca bize de davranırlarmış. Annem öyle söyledi.
Yaşlılara saygılı olmamız Allah'a saygımızı gösterirmiş. Peygamberimiz söylemiş.
Burhan:Nelerde bilirmiş bizim burçin!aslında haklısın burçin. babanemin gönünü almalıyım ama nasıl?
Burçin: Buldum! Akide şekerine bayılır.Ondan alalım.
Burhan: Harikasın Burçin! Şimdi benim içimde de çicekler açtı.Haydi koş!Almaya gidiyoruz!

1 saat sonra...
Burhan:Bu gülden daha güzel,şekerden daha tatlı babaanneme...Affet beni babaanne.Üzdüm seni!
Nine:Ah,tatlı sensin, torunum! Ben sana küser miyim hiç!
Haydi hep birlikte yiyelim şekerlerden.
Anne:Durun,ben de çay demleyeyim,bahçede oturalım.
Burhan:Oooh!...Bahar gelmiş,mis gibi hava!...
Nine:Rabbim ne güzel yaratmış her şeyi.Ne şükretsek az!
Anne:Kuru toprak nasıl yeşillendi,çiceklendi!
Burhan:Şükürler olsun Allah'a,
Kavuştuk yine bahara!
Bahar gelmiş Burhan'a,
Şükürler olsun Allah'a.

Bölüm Sonu
d439de2ee555cd40f4fa267a67e9cc40._.png

Yazan:Hatice İpek-Fatih İpek
Yapımcı:Hafız
Kanal:HaFıZ Tv

@kvp-medya @ABAY_06 @cookies @berkann @xdragxx @mrt-06 @Polat Şaşmaz @OzaN @Tzira @sürgünüm@TubAsi@berenist@mertkytrk@Arslan Bey@anilkoldas@ehsan7000@monacolu@BuraK@Fks14 @beyazsoy@sürgünüm@*Dream*@sMt45@GreatOttoman@berenist @olizvel@destere@xBUGRAx@emreemreu @takas @xemrexxx@AlemTo@legolas9900@XanTier @cevaa @Harun60 @papuleoo@Yasin93@hayret bi şey@GreatOttoman @ABAY_06 @darksaal@*YıldırıM*@ihearyourvoice@denizz19 @xBUGRAx, @XanTier @utawleee@dizi kolik @gözlemci@pompy @kevinspacey @Canol @semre@EnveR@beyazsoy @sokak sanati@zara85@gundix123@monsion15@RüzgarGülü @china_shangai @-KADİR-@Diziim@HachiKo

Sondaki Burhan'ın şiiri güzel olmuş.Güzel ve kısa puanım 9 aga