19 Şubat 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl farkını yine hissettirmiş ve ab de sezonun en yüksek oranlarını elde etmiş.Totalde 14 ab de 17 reyting alarak rakiplerini çok geride bırakmış.Bazı arkadaşlar düşecek diyor ama çok düşeceğini sanmıyorum en fazla totalde 2 ab de 3 reyting düşer o da totali 11 12 olur ab si 13 14 olur yani yine zirve.:D
Beni Affet saatine göre yine harikalar yaratmaya devam etmiş.İki grupta da 5.5 alarak kanalını çok sevindirmiş.Dizinin sabahın erken saatlerinde yayınlanan tekrarı bile ab de 40 olmuş.Tebrikler Beni Affet.
Büyük Risk hala çok başarılı oranlar alıyor.Birçok büyük bütçeli yapımı gerisinde bırakıyor.Farkı Selçuk Yöntem...

Haberlerden Fox Star ve Kanal D haber büyük bir yarış içerisinde bütün spikerleri tebrik ediyorum özelliklede Nazlı Çelik ve Fatih Portakalı:)
Kara Para Aşk Muhteşem Yüzyıl yükselmeden başlasaydı en azından seyirci toplayabilirlerdi.Artık işleri daha da zor...Ben Kara Para Aşk'ın ab de +10 alabileceğini düşünmüyorum.Ab si zaten daha yüksek oranlar alacağı için totali +10 göremez...Belkide büyük bir hüsrana da uğrayabilir...(Ama MY yükselmeden başlamalıydı...)

my sezonluk yükseliş evresini bu sene bu hafta yaşadı o kadar reklama pohpohlamaya dediğim gibi 0 reytinglik diziye yapsan 15 reytinge çıkar :D my bırak 15 i 14 bile alamamış tabi ben kendi açımdan değerlendirdim biz yarın 13 küsür alsak ben şok yaşarım ama my için son yılların en yüksek reytingi :D
ab grubunda dizi kendi rekorunu kırmış doğal olarak :)

hee birde dün tv de ne vardı hiçbişey çarşamba boş arkadaş boş bakmayın my nin 2 haftadır yükseldiğine en büyük kozunu oynuyor tabi yükselecek ama sonrası fos yine düşecek 8-9 a

Muhteşem yüzyıl uçmuş
Zeytin Tepesi düşmüş :(
Shrek her iki gruptada iyi gitmiş
Merhamet te fena gitmemiş

my sezonluk yükseliş evresini bu sene bu hafta yaşadı o kadar reklama pohpohlamaya dediğim gibi 0 reytinglik diziye yapsan 15 reytinge çıkar :D my bırak 15 i 14 bile alamamış tabi ben kendi açımdan değerlendirdim biz yarın 13 küsür alsak ben şok yaşarım ama my için son yılların en yüksek reytingi :D
ab grubunda dizi kendi rekorunu kırmış doğal olarak :)

hee birde dün tv de ne vardı hiçbişey çarşamba boş arkadaş boş bakmayın my nin 2 haftadır yükseldiğine en büyük kozunu oynuyor tabi yükselecek ama sonrası fos yine düşecek 8-9 a
reklam reklam deye deye bi hal olmuş ya sorabilirmiyim ne reklamı star tv izleyicisi olarak söylüyorum tanıtımı her normal dizi gibi yapıldı reklam aralarında aşırı derecede yapılmadı hem büyük bi dizide bi önemli karakter öldüğünde tabii ki çok duyulur duyulmazsa zaten normal değildir my büyüklüğünü gösterdi böylece

Muhteşem Yüzyıl her iki kategoride de çok iyi gitmiş tebrikler. :)

Arı Maya AB'de Umutsuz Ev Kadınları'nı geçmiş. :)

Zeytin Tepesi düşmüş maalesef. :)

Büyük Risk yine iyi gitmiş tebrikler. :)

Zeytin Çekirdekleri yine boğazlarda kalmış. :A

My mustafa etkisiyle yükselmiş aynısını ibrahim paşa'da da yaşamıştık.

Muhteşem yüzyıl en büyük kozlarını kullanmasına rağmen Vadi'nin normal bölümü kadar bile izlenmemiş. :F

Zeytin Çekirdekleri yine boğazlarda kalmış. :A

My mustafa etkisiyle yükselmiş aynısını ibrahim paşa'da da yaşamıştık.

Muhteşem yüzyıl en büyük kozlarını kullanmasına rağmen Vadi'nin normal bölümü kadar bile izlenmemiş. :F
bende bunu yazdım da sonra sildim bilen biliyo diye madem sen söyledin bende söylim aga :D my en büyük kozunu oynadı paso reklamı yapıldı karşısında hiçbir rakip bile yoktu yani herşey hazır ama buna rağmen vadinin sıradan bir bölümü kadar bile izlenmemiş tamam ab grubunda 16 yı geçti de sonuçta oranı 13.85 :D

bende bunu yazdım da sonra sildim bilen biliyo diye madem sen söyledin bende söylim aga :D my en büyük kozunu oynadı paso reklamı yapıldı karşısında hiçbir rakip bile yoktu yani herşey hazır ama buna rağmen vadinin sıradan bir bölümü kadar bile izlenmemiş tamam ab grubunda 16 yı geçti de sonuçta oranı 13.85 :D

Aynen aga bütün gazeteler haberler mustafa haberini yaptı büyük reklamını yaptılar dizinin. Karşısında rakip de yoktu ona rağmen 13. :A

Aynen aga bütün gazeteler haberler mustafa haberini yaptı büyük reklamını yaptılar dizinin. Karşısında rakip de yoktu ona rağmen 13. :A
aga yer herde reklamını yaptılar bu kadar reklamı yalan dünyaya yap 2 den 15 e çıkar :D
neyse bugün dünya kadar rakibe ve ts-juventus maçına rağmen yine en çok izlenen dizi olursak... diyecek bişey yok :D

sonunda ısrarlarına dayanamayıp bu bölümüde izledim emre :)

nurbanu iki dakika gözüktü yine

mustafanın ölümü insanları o kadar derinden etkilemişki bu hafta reytingler patlama yapmış tns de AB rekoru gelmiş ..

dünkü bölümü soracak olursanız öyle ahım şahım bir bölüm değildi ama bir önceki bölümün etkisiyle reytingin ..... koymuş :))

linç sahneleri ofsayttı sümbüle yapılan linç girişimi birde yeniçerilerin ihanetle suçladıkları vatandaşa karşı yapılan linç girişimi özensiz saçma sapan yapılmıştı, sanki linç etmiyorlarda eşek kadar adamlar hamur yoğuruyordu :))