Ben görsem solugu hastanede alirimYeni bölüm haftaya var şükür final yazısını görmedik şimdilik
Daha başlamadı dur![]()
Ben görsem solugu hastanede alirimYeni bölüm haftaya var şükür final yazısını görmedik şimdilik
Daha başlamadı dur![]()
Hasbam intihar girişimini planlamışım yer beğenmiyor.Niye ben show'dan atlıyomuşum. Ölürsem eğer, bana yakışacAk bi ölüm olsun. Ben kanal d binasından atlıycam. Kaliteli ve asaletli bir ölüm![]()
insan bi tebrik eder .ss
insan bi tebrik eder .ss
@denizz19'i de götürün giderken Sevdaluk ile ilgili içini döksün yöneticilere. İçini döktükten sonra zaten atlamasına gerek yok onlar atarlar aşağıya.Hasbam intihar girişimini planlamışım yer beğenmiyor.![]()
Bütün ülke ağladı bir tek berrak tüzünataç ağlayamadı ahahajaldkdlshsjs #muhtesemyuzyilKeşke Çılgın Dershane biraz daha geç başlasaydı. Çok iyi gitmiş tebrikler.
Çocukta çok kötüydü daha iyi çocuk oyuncu bulamamışlar mı?Bütün ülke ağladı bir tek berrak tüzünataç ağlayamadı ahahajaldkdlshsjs #muhtesemyuzyil
ne ka güzel demiş![]()
neyse arada kaynayıp gittiler vahidenin kızı,çocuk,berrakÇocukta çok kötüydü daha iyi çocuk oyuncu bulamamışlar mı?![]()
Ve tabiki Survivorcu.neyse arada kaynayıp gittiler vahidenin kızı,çocuk,berrak![]()
Olsun o komple sezonu fok etti.bu bölümden bahsediyom ben![]()
gülfem şu an herhangi bir dizide yardımcı başrol olsa sırıtmaz benceOlsun o komple sezonu fok etti.Bu bölüm dediğin gibi saydığın isimler vasattı. Yalnız Gülfem de döktürdü adeta..
![]()
Kesinlikle, çok doğal oynuyor aynı Nur Fettahoğlu gibi..gülfem şu an herhangi bir dizide yardımcı başrol olsa sırıtmaz bence![]()