Fan Kafalar Coştu Bir Kere

zeynepte vardı dikkatini çekerim :)

dizideki en kaliteli oyuncuydu :) hem güzelliğiyle hem yeteneğiyle ekranlara kalite getirdi farah candır :)
Valla o dizide ki bütün oyuncular inan farahla aynı önemde benim için. :) nerimanı bile deli gibi özlüyorum. :d

Valla o dizide ki bütün oyuncular inan farahla aynı önemde benim için. :) nerimanı bile deli gibi özlüyorum. :D

o kadarda değil neriman tam dayaklık kadındı :))

ama bir bütün içinde gerçekten hepside kaliteli duruyordu demekki konunun ve yönetmenin önemi büyük :))

o kadarda değil neriman tam dayaklık kadındı :))

ama bir bütün içinde gerçekten hepside kaliteli duruyordu demekki konunun ve yönetmenin önemi büyük :))
Yönetmen'in etkisi inan senarist kadar çok. Mesela o balıkçı tv'ye çıkmayan sadece tiyatroda olan bi isimmiş. Ama zeynep günay onu ikna etmek için baya uğraşmış. Zeynep sokaktan geçen postacıyı bile özenle seçen bi yönetmendi. :)

Klasik bir xemrexxx konusu :) öncelikle Kurt Seyit Rusya'da çekildiği için Rus basının dikkatini çekmişti ordan hareketle bazı dış basında haber olması son derece doğal
Fragman izlenme sayısına gelirsek tanıtımlar tek bir sayfada olmuyor birçok çeşitli linkten tanıtımlar izleniyor hepsinin toplamına bakmak lazım gerçek rakamı bulmak için
Twitter'da yorumlar oyuncu fanları tarafından yapılıyor denilmiş pardon da bunda anormal olan bir durum mu var? Her dizi için bu geçerli bir durumdur zaten :)
Dizilerin satılması erkek oyunculara bağlanmış.Kıvanç için bu durum geçerli olabilir ama Engin Akyürek için aynı durum geçerli demek Tuba Büyüküstün'e büyük haksızlık olur.Engin'in tek dizisi araplar tarafından sevilmişken Tuba'nın her dizisi satın alınıp izlendi.MBC yetkilisinin Tuba Büyüküstün'ün gölgesinin bile göründüğü bir yapım satın almamız için yeterli açıklaması herşeyin özeti zaten :)
2009 da açıklama ile gelmeyin artık 20 dakika ve bönülçelen dizileri izlenmedi geçmişe mazi derler :) ayrıca azıcık takip edin engin akyürek de kıvanç kadar popülerartık

konu çok objektif çoook.
bence Araplar KPA"ı ne ay yapım ne Nebahet ne Engin ne de SemaEylem ikilisi için değil,kesin Tuvanı için bekliyorlar.ya da Saygın Soysal için,ha Bestemsu Özdemir de olabilir.:X
zaten Tubadan başka herkes Arap dünyasında fırtınalar estiriyor.
KPA"ın ilgi görmesinde özellikle Arap dünyasında,Tubanın katkısı tartışılmaz.bunu kabul etseniz iyi olur.gerçi kabul etmek kolay olsaydı çoktan sindirmiştiniz.
"20 dakika ve Gönülçelenin çökmüş reytiglerine göre Tuba Araplarda ilgi görmüyor"muş muş.
tabi tabii,o yüzden mi Tubanın Pantene anlaşmaları hala devam ediyor oralarda? yada dünya markası Arte Madridin yüzü seçilmesi?
madem Tuba çökmüş niye hala reklam anlaşmalarına devam ediyorlar?Gönülçelen madem başarısız gitmiş oralarda niye Arte Madridin yüzü için yapılan ankette Tuba açık ara 1.çıkıyor?
yav arkadaş reklam yüzü olmakla izlenmenin ne alakası var :F clear da cristiano ronaldo ile anlaşmış o da tv de rekor mu kırıyor :F

kac yasında cok merak edıyorum cocuk zekalı gıbı :F
hahaha genel olarak dünyada en çok izlenen ilk türk dizisi Asi dir önüne gecende yoktur kanıt olarak ödüller bile vardır saydığın diziler trkyde hahaha gülme krizine girdim sen bence bu işleri bırak senden moderetor olmayı bırak blogger bile olmaz

bu terbiyesziliğe ne diyoesunuz @OzaN @darksaal @Yakamoz-Asi @BesaleT

2009 da açıklama ile gelmeyin artık 20 dakika ve bönülçelen dizileri izlenmedi geçmişe mazi derler :) ayrıca azıcık takip edin engin akyürek de kıvanç kadar popülerartık

yav arkadaş reklam yüzü olmakla izlenmenin ne alakası var :F clear da cristiano ronaldo ile anlaşmış o da tv de rekor mu kırıyor :F

hahaha genel olarak dünyada en çok izlenen ilk türk dizisi Asi dir önüne gecende yoktur kanıt olarak ödüller bile vardır saydığın diziler trkyde hahaha gülme krizine girdim sen bence bu işleri bırak senden moderetor olmayı bırak blogger bile olmaz

bu terbiyesziliğe ne diyoesunuz @OzaN @darksaal @Yakamoz-Asi @BesaleT

ben ne dedımde terbıyesız oluyorum arkadaş sen kendine bak hayret ya sanki biz engini kötülüyoruz sacmal saapn yorum yap sonra bana terbiyesiz de

deevam ediyorum zati dizi yunanıstanada satılmıs bu basarının devamı gelicek bu muhtesem kadroyla

@olizvel engin hayranısın galiba konuya yorumun nedir? :)
Engin'in yurtdışında özellikle Ortadoğu'da çok hayranı var.Hatta Ortadoğu'nun en sevileni.Sen de biliyorsun MBC anketinin sonucunu paylaşmıştın.
Engin'in adı yeterdi diziyi yurtdışına satmak için ama Tuba gelince ballı kaymak oldu tabi.
Bu arada Kurt Seyit'in daha çok bilinmesinin nedeni Star Tv'nin uyguladığı reklam politikası.Sokakta billboardlara,üstgeçitlere,otobüslere hep KSŞ'n'n afişlerini asmış durumda ama dizi öncesi aşırı reklamın reytinge katkı sağladığını hiç görmedim ben.Kayıp ve Küçük Ağa buna en iyi örnek.Ben KPA'nın KSŞ'den daha çok reyting alacağına inanıyorum.Bunun nedeni Sema Eylem'in kalemini Ece Yörenç'ten daha iyi ve Türk halkına yatkın bulmam.E ama tutmayacak mı Kurt Seyit de tutacak.Bir de Türk halkı esmer çiftleri sarışınlara göre daha çok sever.Bu küçük bi etken tabi. :)
Ha son olarak Kurt Seyit'te 4 fragman çıktı ama sonuncusu hariç hepsi birbirinin aynısı.Gören bunlar 90 dakika dans edecek sanar.KPA'nın 2 fragman da birbirinden farklı ve merak uyandırıcı bence.

Engin'in yurtdışında özellikle Ortadoğu'da çok hayranı var.Hatta Ortadoğu'nun en sevileni.Sen de biliyorsun MBC anketinin sonucunu paylaşmıştın.
Engin'in adı yeterdi diziyi yurtdışına satmak için ama Tuba gelince ballı kaymak oldu tabi.
Bu arada Kurt Seyit'in daha çok bilinmesinin nedeni Star Tv'nin uyguladığı reklam politikası.Sokakta billboardlara,üstgeçitlere,otobüslere hep KSŞ'n'n afişlerini asmış durumda ama dizi öncesi aşırı reklamın reytinge katkı sağladığını hiç görmedim ben.Kayıp ve Küçük Ağa buna en iyi örnek.Ben KPA'nın KSŞ'den daha çok reyting alacağına inanıyorum.Bunun nedeni Sema Eylem'in kalemini Ece Yörenç'ten daha iyi ve Türk halkına yatkın bulmam.E ama tutmayacak mı Kurt Seyit de tutacak.Bir de Türk halkı esmer çiftleri sarışınlara göre daha çok sever.Bu küçük bi etken tabi. :)
Ha son olarak Kurt Seyit'te 4 fragman çıktı ama sonuncusu hariç hepsi birbirinin aynısı.Gören bunlar 90 dakika dans edecek sanar.KPA'nın 2 fragman da birbirinden farklı ve merak uyandırıcı bence.
bekleyip görelim:)

bugünkü haberleri okudum :) erkan can ın yeni katıldığını haber yapan mı dersin dzinin fragmanının yunanca altyazı ile sosyal medyada büyük beğeni aldığını söyleyen mi dersin çok iyi çalışıyor fanlar :F vallahi bir ara inanacaktım dizinin yunanlılarda ilgi gördüğüne ancak fragmanı twitterdan paylaşan victory media nın sadece 156 takipçisi olduğunu görünce yine bir fan abartısı ve peşine magazin haberi olduğu ortaya çıktı :F @yakup09 @destere @sürgünüm @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx

bugünkü haberleri okudum :) erkan can ın yeni katıldığını haber yapan mı dersin dzinin fragmanının yunanca altyazı ile sosyal medyada büyük beğeni aldığını söyleyen mi dersin çok iyi çalışıyor fanlar :F vallahi bir ara inanacaktım dizinin yunanlılarda ilgi gördüğüne ancak fragmanı twitterdan paylaşan victory media nın sadece 156 takipçisi olduğunu görünce yine bir fan abartısı ve peşine magazin haberi olduğu ortaya çıktı :F @yakup09 @destere @sürgünüm @mrt-06 @Forumdash @xBUGRAx

fancıklara helal olsun çalışıyorlar bitmek tükenmez bir enerjiyle :)

reklamını yapmaları güzel, hemde gönüllü olarak yapıyorlar işin güzel tarafı karşılıksız bir sevgi bu, yeterki dizi başladığında konusuyla bizi dumura uğratmasın :) bekliyoruz bir an önce gelsin mart ayı

çatıya çıkıcam :)

reklamını yapmaları güzel, hemde gönüllü olarak yapıyorlar işin güzel tarafı karşılıksız bir sevgi bu, yeterki dizi başladığında konusuyla bizi dumura uğratmasın :) bekliyoruz bir an önce gelsin mart ayı

ee sonunda berenin sana bakmayacağı anlayıp kendine yakışır partnerleri bulmuşsun aferin sana:A

Catida ne yapacaksin? 😱