Adminimizin adaletine güvenimiz tam olduğu için öyle bir duruma ihtimal vermiyorumBanlasa daha iyi olur, kesin susmuş olursun.![]()
Adminimizin adaletine güvenimiz tam olduğu için öyle bir duruma ihtimal vermiyorumBanlasa daha iyi olur, kesin susmuş olursun.![]()
Yağ çekmeler başladı hemen.Adminimizin adaletine güvenimiz tam olduğu için öyle bir duruma ihtimal vermiyorum![]()
Admin yağ yemez, bilmiyo musun?Yağ çekmeler başladı hemen.![]()
İlk 3 bile girer devam edenlerde. Hatta su zamanda benim için 1 veya 2 bile
Gelmiş geçmiş bugüne kadar?İlk 3 bile girer devam edenlerde. Hatta su zamanda benim için 1 veya 2 bile![]()
Final yapsın geneline bakmak lazım. Lost bile yayınalandiği dönemki sezonlarda herkesin efsanesiyken şu zamanlarda Lost'un adını anan bile yok nerdeyseGelmiş geçmiş bugüne kadar?
İzlemeye kıyamadım sonra birhafta geçmek bilmiyor.Final yapsın geneline bakmak lazım. Lost bile yayınalandiği dönemki sezonlarda herkesin efsanesiyken şu zamanlarda Lost'un adını anan bile yok nerdeyse
Ama şimdilik çok iyi gidiyor.Son bölümü izledin mi?
İlk 3 bile girer devam edenlerde. Hatta su zamanda benim için 1 veya 2 bile![]()
foruma dantel asabilsek keşke fotosunu şöyle forumun kıyısına kösesine arka planına falan 2 tane çok hoşş olurSana özel yukarı çıkma butonu koydurdum daha hala yaranamıyoruz.7. yaşın bitmesine daha çok var sürprizler devam edecek.
![]()
5'ini bölümü izledinmi?yorum yapmadığın gibi bizimkinide okumamışsın.ilk ikide şu anda benim için, beraking bad ve true detective ilk ikiyi kapmış durumdabundan sonraki bölümlerde her geçen gün daha enfes olduğu için eminim eleştirilerimiz her gittikçe dahada olumlu olacak dizi hakkında dizi bir başka frekansta diğerleri diziyse bu dizi değil bu zeka işi bir ürün
![]()