Şukufe iyidir Kranç da iyidir ama Güccük Ağamı geçemeyecek
şuküfe değil şura şurup gibi şirin kızdır farahım zeynebim )
Şukufe iyidir Kranç da iyidir ama Güccük Ağamı geçemeyecek
Şimdiden de???hayır ormanlı kalan ne senaryolar çıkar ama tutturmuşlar bir aile dizisi
demet gelirse ay yapım dizisine @Forumdash a söyleyeceklerim var
şuküfe değil şura şurup gibi şirin kızdır farahım zeynebim )
belirticen o zaman o mesajddan şu anlam çıkıyor: denizz19 a göre / denizz19 ya da xemrexxx in tarzına göreKime göre diyon bana göre dedim, neye göre diyon tarzına göre dedim ne var bunda
2 diziyide beklıyoruz. Salı ve Çarşamba günlerim resmen cenaze evi gibi sepsessiz ve ıssız
yok olmamış olay için ne diyeyim lo olsun öyle dicemŞimdiden de???
memocan ve hürrem teyze ekranın kalite abideleri manken beklemekten iyidir2 diziyide beklıyoruz. Salı ve Çarşamba günlerim resmen cenaze evi gibi sepsessiz ve ıssız
Bu farah hayranlığı nerden bulaştı sana
Aynen ben umudu bıraktım diziyi ABD'ye bile transfer ettim @xemrexxx gocundu hemenaynı durumdayım
ama shurada umudum daha fazla yeni bir efsane geliyor gibi
İzledin yani bütün bölümleri sektirmedenÖBGZ yi üç yıl boşunamı seyrettim ordada dizinin en seyredilesi şeyiydi farah son yıl yoktu çile çektik
@yakup09 a soralım farahı
ne gocunucam gerçekçi olmadığını belirttimAynen ben umudu bıraktım diziyi ABD'ye bile transfer ettim @xemrexxx gocundu hemen
SBS-Sınavı'ndaki kızı hiç izlemediğim için bana göre yeni oyuncu olacak Aynı şu senin Tuvana dediğin kız gibi.yok olmamış olay için ne diyeyim lo olsun öyle dicem
Damadım sana söyledim oğlum sen anlabelirticen o zaman o mesajddan şu anlam çıkıyor: denizz19 a göre / denizz19 ya da xemrexxx in tarzına göre
İzledin yani bütün bölümleri sektirmeden
birincisi öncelikle oyuncu olmalı cümlende hata varSBS-Sınavı'ndaki kızı hiç izlemediğim için bana göre yeni oyuncu olacak Aynı şu senin Tuvana dediğin kız gibi.
of çiko nerede ya @Çiğdem- ????Damadım sana söyledim oğlum sen anla
Tabi canm MY'de 100dk'lık dizi onu ABD'ye sattırıyorsun ama Shura 100dk olunca "ABD'de diziler 40 dk onlar izlemez" lak lak lakne gocunucam gerçekçi olmadığını belirttim
,Aynen ben umudu bıraktım diziyi ABD'ye bile transfer ettim @xemrexxx gocundu hemen
ÇİĞDEM panpanla iyi geçiniyon : DD
İyi bakalım Kurt Seyid'in en büyük fanı sen olucan o zamanaynen aylini hiç sektirmeden izledim
hayır sen büyük kanalları kastettin öyle bir kanala satılmaz dizi çünkü bizde 80 bölüm onlarda 240 bölüm ediyi anca senaryosu iyi olursa o satılır ya da küçük kanallardan biri alabilirTabi canm MY'de 100dk'lık dizi onu ABD'ye sattırıyorsun ama Shura 100dk olunca "ABD'de diziler 40 dk onlar izlemez" lak lak lak
Neden o kız önceden neydi??? Sen ekranda rusuz pala remziyi oyuncu ilan ediyin yabirincisi öncelikle oyuncu olmalı cümlende hata var