Klip konusuna yaptım panpa yorumumu.
Klip konusuna yaptım panpa yorumumu.
Klip konusuna yaptım panpa yorumumu.![]()
Anlaşıldı tüm albümü dinletene kadar peşimizdesin.Onu demiyorum be bunu diyorum.
Yahu bu albüm şarkısı değil Sıla Radyocuları kandırmak için yayınlamış süper olmuş hemen izleAnlaşıldı tüm albümü dinletene kadar peşimizdesin.Onu da dinlerim en kısa zamanda.
![]()
Hahaha iyi dalga geçmiş.Yahu bu albüm şarkısı değil Sıla Radyocuları kandırmak için yayınlamış süper olmuş hemen izle![]()
Hadi yine iyisin esberlemişsinHahaha iyi dalga geçmiş.Bak hala dinliyorlar bu mu çıkış şarkısı mümkün değil.
![]()
Albümde iki süper Slow şarkısı var çok hoşuma gitti.sılaya böyle fıkır fıkır şarkılar daha iyi gidiyor sanki ama bu da fena değil![]()
sılaya böyle fıkır fıkır şarkılar daha iyi gidiyor sanki ama bu da fena değil![]()
Ol ne olacak Sıla candır kandır
Ol ne olacak Sıla candır kandır![]()
Emre Yabancı ve Yeter en süperleri
Sıla öyle dişiliğiyle ön plana çıkmıyor o zor olanı sesiyle gündeme gelebilmeyi tercih ediyorarada başka şarkıcılardanda bekleriz
şu rihanna ile sarı kızın düeti gibi bişey yokmu)
Emre Yabancı ve Yeter en süperleri
Sıla öyle dişiliğiyle ön plana çıkmıyor o zor olanı sesiyle gündeme gelebilmeyi tercih ediyor![]()
Yok zaten Sıla'ya laf attın demedim canımsılayı takdir ediyorum ona bişey demedimki
rihannada güzel söylüyor onu dedim)