17 Şubat 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Kayıp neyse de, merhametin öyküsü tıkandı diye bittiğini yoksa o oranlarla rahat devam ediceğini biliyosun. :)
Evet demiştim zaten ama göndermede kullanmak zorundaydım. :A

Yoksa oranları gayet iyi tabii ki devam eder ama senaryo saçmalayacaksa tadında bitirmek iyidir. :)

Ne diyorsunn! Bitti 00.20

Bence çok ekstrem bi iş olmuş. Çok beğendim, bitene kadar da devam edicem. :)

Galip derviş başlıyor. 00.22

Halkın karşısında sahte prestijini çekirdek kabuğu gibi hızlı ve çabuk kaybeden hükümete yanlı yorumlarınla, her olayı parelele atan senin çok yorulmanı istemem. Malum hükümet için faydasını göremiyceğin yanlı yorumlarınla baya bi yorulmuşsundur. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
yorgunluk?? konuyu buraya nasıl getirdin yahuu))) fazla kanal d mi izliyorsun. konuya sadık kal hacı cevap veremiyorsan susmayı bilecen)))

siyaset konuşmak istersen özel gel)))

yorgunluk?? konuyu buraya nasıl getirdin yahuu))) fazla kanal d mi izliyorsun. konuya sadık kal hacı cevap veremiyorsan susmayı bilecen)))

Sen illa söz söylemek için sözler söyleyip susmuyosan kimseden de susmasını beklemiycen. :))))))))

Sen illa söz söylemek için sözler söyleyip susmuyosan kimseden de susmasını beklemiycen. :))))))))
ben illa söz söylemek için boş bogazlik yapmam bazıları gibi))) insan tartışmada ywnildigini bilmeli konuyu değiştirmek işe yarar bir yöntem değil bilmiş ol)))

aga senle siyaset konuşacak kadar bilgisi olduğunu sanmıyorum :)

ben illa söz söylemek için boş bogazlik yapmam bazıları gibi))) insan tartışmada ywnildigini bilmeli konuyu değiştirmek işe yarar bir yöntem değil bilmiş ol)))
Sen her şeyi bilmiş olduğunu farzsayıp hiçbir dış bilgiyi/yorumu takmadığın için bu tür sözler söylüyosun herhal. :))))))))))

aga senle siyaset konuşacak kadar bilgisi olduğunu sanmıyorum :)
Senin vadiden izlediğin süper ötesi bi siyaset bilgin vardır. Sen konuş. :):)

Sen her şeyi bilmiş olduğunu farzsayıp hiçbir dış bilgiyi/yorumu takmadığın için bu tür sözler söylüyosun herhal. :))))))))))
hacı Allah aşkına konuya sadık kal)) . ben herseyi bildiği mi iddia etmiyorum yanıldığımı da oluyor bunu da rahatlıkla kabul ediyorum @Forumdash a sorabilirsin açtığım konuda yanlış olduğumu söyledi bende açık yüreklilikle yanlış olduğumu kabul ettim. sana da tavsiyem rahat ol ülkeyi kurtarmiyoruz)))

Senin vadiden izlediğin süper ötesi bi siyaset bilgin vardır. Sen konuş. :):)
benim böyle bi iddaam olmadı da dediğin gibi az çok bişeyler öğrendik vadiden :)