izledim süperdi yine diğer bölümlere göre çok daha iyiydi. tüm kafamızdaki soruların yüzde 70 i cevabını buldu gibi geçelim gizli kısma ..
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Ahmad
sarahın orjinal olduğu konusundaki fikrimiz pekişmek üzere forumdash ında dediği gibi.. öldürmeye çalışan sarı kıza emir veren tomas kılıklı rahipmidir nedir o da ortaya çıktı .. klonları gözlem altında tutup onları inceleyen vatandaşında prof dr. aldoise leekie olduğu anlaşıldı, cosima dr. ve ortağı helenle muhabbete dalmışken aslında olayın başındaki vatandaşlara çok yaklaşmış durumda ..kuyruklu olivier da klonların ilk türlerinden biriymiş helena tarafından kuyruğunun kesilmesi müthişti sevdim o sahneyi kolonlardaki tüm karakterlerde iyi ama benim favorim herzamanki gibi sarah .. paul la sarah ortak çalışır artık arayı bayağı düzelttiler.. fee gözlemci falan değil bayan S de gözlemci falan değildir onların çıkma ihtimali çok düşük.. sarah bence orjinal ama küçükken bayan S e teslim edilip izini kaybettirmiş gibi duruyor o yüzden gözlemcisi yok
@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Ahmad
7. bölümden sonra heyecan tavan yaptı sindire sindire gitmek lazımilk 4 bölümü peş peşe izlemiştim fazla zevk alamamıştım,şimdi hergece tek bölüm izleyip tadını çıkarıyorum sende öyle yap daha zevk alacaksın.