Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Fragmanı

Offf donuya ya hadi aga youtube linki at çatlayacam yoksa :D

heycandan 214.yazmışsın 216 olacak :d

Cahit yanlışlıkla Polat'ı vuruyor gibi gözüküyor. İyi şeyler olmayacak pek bu bölümde ama hareketli bir bölüm olacak.

oha lan bu ne böyle offfff yok böyle fragman ortalık acayip karışacak

Kaçırmış olabilir Leyla'yı en fazla ya da ufak tefek engel çıkartmış olabilir önüne. Öldürme ihtimalini düşünemiyorum.
aga 0.05 teki kız kim çok güzelmiş :D

cahitle abdülhey kapışıyo inşalalh abdüle dayak yedirmezler zamanında memati abdülhey kavgasında da memati dayak yiyordu ve ben gıcık oluyordum kim kıdemliyse o dövsün arkadaş ya biz böyle görmek istiyoruz

Leylanın kardeşi :T:
o ne güzellik vay be :D

cahitle abdülhey kapışıyo inşalalh abdüle dayak yedirmezler zamanında memati abdülhey kavgasında da memati dayak yiyordu ve ben gıcık oluyordum kim kıdemliyse o dövsün arkadaş ya biz böyle görmek istiyoruz

o ne güzellik vay be :D
Ne güzel ortalıklarda yoktu yine çıktı o kız :T:

Şimdi olayı çözdüm. Leyla'nın kardeşi olması lazım 00.05'teki kız. Leyla'yı ayaklarına kadar getirecekler gibi gözüküyor. @sürgünüm olay sanırım bundan ibaret. :)
tamam aga bende anladım kardeşini kaçırdılar leylayı da o şekilde getirtecekler tamamdır :D
@Maskeli Fedai aga %100 ölecek zaten merak etme :D

Leylanın kardeşi zaten uzun süredir ortalıkta görünmediği için unutmuştunuz hepiniz :D

Unutmak değil de, @takas söyleyince sahneye bir baktım ve anladım hemen. :)

tamam aga bende anladım kardeşini kaçırdılar leylayı da o şekilde getirtecekler tamamdır :D
@Maskeli Fedai aga %100 ölecek zaten merak etme :D

Leyla da ölmesin, ki zaten ölmez de ve kardeşi de ölmesin. Kurtarsınlar yani. Her ikisi de iyi. :)

Pusat'ı fena dövüyolar yalnız . Bomba bölüm dedikleri bu olsa gerek . Bugünü saymazsak Perşembeye 3 sene var.:)