16 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da gayet iyi sonuçlar alarak zirvede yer almış tebrikler.

Güneşi Beklerken anlıklarda çok düşük gitmesine rağmen TNS'de çok yüksek sonuçlar alıyor ve AB grubunda çok başarılı.

Küçük Gelin 10 reyting altına düştü artık ve bir türlü de toparlanamıyor. Ama aldığı reytingler hala çok iyi özellikle total.

Küçük Ağa gündüz tekrarı çok başarılı gitmiş.

Adını Kalbime Yazdım bu günde harcanıyor. Acil Pt2'ye geçmeli tekrardan.

O Hayat Benim ilk bölümüyle ortalama başlangıç yaptı ama gelecek hafta en önemlisi olacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir özellikle totalde çok başarılı.

dün degim gibi pazar günü dizi tutmaz)) adını kalbine pazar günü yazma kardes o senin hayatın değil o zehirli sarmasigin hayatı hala anlamadıniz mi

doksanlar ozetinden az izlnmis)) yok daha neler 90'lara bugünün saraylısınin başlayacağı zamanki değen el onu terketti zaar)))

Güneşi Beklerken ab'de yine 9'un altına düşmeyerek süper gitmiş. :oley: Dizinin totaliyle ab'si arasında 4 reyting var resmen ağır ab olmuş. :D Sezonun en kaliteli dizisi. :oley:

O Hayat Benim kötü başlamış. Yükselme şansı yok bence dizinin. Pazar çok zor yeni bir yapım tutturmak artık..

Show TV iki grupta da 5'e yakın alan aky'yi totalde 3'e ab'de 2'ye kadar düşürdü tebrikler.. :)

Küçük Ağa, Arkadaşım Hoşgeldin ve X-Factor'ün tekrarları çok iyi gitmişler. :)

o hayat benim çok düşük başlamış biraz daha çıkacaktır dizi aynı dizi kanal D veya atv de olsa 5 reytingle başlardı kanal farkı

Acun Medya dağıtır ortalığı. :Z

Müthiş reytinglerle her zamanki gibi zirvede olan Acun Medya'ya tebrikler! :oley:

güllük güneşlik dizisi ab de napmış 😱 ağır ab 😱
küçük ağa ve arkadaşım hoşgeldin in tekrarları iyi gitmiş
doksanlar kötü gidiyi
aky show yüzünden düşmüş
macun küçcük geline dua etsin yoksa ab mabe olamaz:A

Ya anlamıyorum Güneşi Beklerken nasıl olurda totalde 5.5 alır sadece 1 anlıkta +5 alan dizi totalde 5.5 alıyor şaşırıyorum gerçekten:😱
Küçük gelinin havası sönmeye devam ediyor daha da düşer bence:D
Acun yarı final olmasına rağmen düşük gidiyor yakında ab de 1 lik gidecek tv8 e de geçsin 2 3 reyting düşer bence:)
AKY vasat oranlar almış ab si diplerde:D
ohb umutsuz vaka sbsv daha iyi oranlar alıyordu yakında düşler ve umutlar pazar günleri yayınlanır:D
Arkadaşım Hoşgeldin ve Küçük Ağanın tekrarları mükemmel oranlar almış... Ne boş bir gün ya iddialı bir dizi lazım o da Düşler ve Umutlar ya da yasak:D

Ya anlamıyorum Güneşi Beklerken nasıl olurda totalde 5.5 alır sadece 1 anlıkta +5 alan dizi totalde 5.5 alıyor şaşırıyorum gerçekten:😱
Küçük gelinin havası sönmeye devam ediyor daha da düşer bence:D
Acun yarı final olmasına rağmen düşük gidiyor yakında ab de 1 lik gidecek tv8 e de geçsin 2 3 reyting düşer bence:)
AKY vasat oranlar almış ab si diplerde:D
ohb umutsuz vaka sbsv daha iyi oranlar alıyordu yakında düşler ve umutlar pazar günleri yayınlanır:D
Arkadaşım Hoşgeldin ve Küçük Ağanın tekrarları mükemmel oranlar almış... Ne boş bir gün ya iddialı bir dizi lazım o da Düşler ve Umutlar ya da yasak:D
Anlıklara neden bakıyorsun ki Küçük Gelin'de anlıklarda 11 görüyor ama Tns'de 9 alıyor :)

O Hayat Benim vasat başlamış. Düşük almasında kanalın payı büyük dizinin ortasında reklam vermiş saçmalığında bu kadarı. :D

Güneşi Beklerken bildiğin Arka Sıradakiler. :D Diziye alışamadım bu sebepten. Ab de çok iyi gidiyor.

Güccük Gelin düşüşte sanırım. 9 reytinge takıldı.

Aky yi harcadılar. Biran önce eski gün ve saatine dönmeli.

zahide de cellatlar ve mustiyi anlatacakalr :) programa bu dünya ne sana ne bana kalmaz sultan süleymana kalmadı kalmaz şarkısı ile başladı :F @destere @sürgünüm @Forumdash

zahideyi izleyecek kadar düştünmü la ?

esrayı izle daha hoş, zahide ev hanımlarına bitkisel çaylar ilaçlar basur merhemleri dağıtıyor acaba hangi şık dikkatini çekti :)

YST 😎 total 9.81 özeti 6.82 ab 9.95 özeti 7.51 alarak herkezi sollamış baya yükselmiş acun medya farkı :)
kg 9.14 reyting alarak yine düşmüş ama reytingleri çok iyi tebrikler :)
gb iki gruptada düşmüş total 5.36 ab 9.01 e düşmüş ama hala iyi
o hayat benim total 2.47 ab 2.53 alarak başlamış tüh be tahminim tutmadı :( kötü başlamış

o Hayat benim yaktı biziii :( YST çok iyi gitmiş. GB zirveye ramak kalmış AB'de :D
Bu işten en karlı @Yakamoz-Asi çıktı reytinglerde :A