bu dizide emek var yazana kadar bittimOnur_35 post: 1366842' Alıntı:Partiyle ne alakası var şimdi bunun ? Ak partili mak partili falan değilim olmam da
bu dizide emek var yazana kadar bittimOnur_35 post: 1366842' Alıntı:Partiyle ne alakası var şimdi bunun ? Ak partili mak partili falan değilim olmam da
sır dizisinin hatrına dislike butonuna basmıyorumcookies post: 1365961' Alıntı:9 veriyorrummmm
- - - Ekleme - - -
s.a. yi sevmemm
- - - Ekleme - - -
7 verdim
ve bir neresi taraflı olmuş açıklarmısınkvp post: 1365887' Alıntı:Düzen yine olmamışyine taraflı bir yaklaşım şekli olmuş ve içerik pek yok.Puanım:3
sihirli anneme oy verirmisinxemrexxx post: 1366491' Alıntı:demek ki hayatında pompy mesaları ile hiç karşılaşmadın
xemrexx abay ve sgat even dizi kolik kanal dpompy post: 1367689' Alıntı:sır dizisinin hatrına dislike butonuna basmıyorum
- - - Ekleme - - -
cookies
- - - Ekleme - - -
ve bir neresi taraflı olmuş açıklarmısın
- - - Ekleme - - -
sihirli anneme oy verirmisin
sanki ben isteğimden sihirli annemi yazıyorum bir kızı etkiliyim diye yazmaya başladım kızlarla ilgili tavsiye hoşlandığı konunun üstünden git kızlar sihirli olaylardan hoşlanır bende balık burcuyum gezegenim neptün hayal gücüm kuvvetli ve bide ben 10 yaşıma girdiğim gün 27 şubatta başladıcookies post: 1367726' Alıntı:
pompy post: 1367741' Alıntı:sanki ben isteğimden sihirli annemi yazıyorum bir kızı etkiliyim diye yazmaya başladım kızlarla ilgili tavsiye hoşlandığı konunun üstünden git kızlar sihirli olaylardan hoşlanır bende balık burcuyum gezegenim neptün hayal gücüm kuvvetli ve bide ben 10 yaşıma girdiğim gün 27 şubatta başladı
sağol yatutarsayatutarsa post: 1368148' Alıntı:döktürmüşsün yine pompy 15 point
Gonderme yap burda da kasipasaya gönderme yapmışsın bunun gibi sembolik gondermeler isimlere yerleri tarihi kişilere sembolik gönderme yapabilirsin mesela Matrixteki çoğu şey isimler göndermedir. Ama sen taktin kizli erkekli olaya her senaryoya ekliuyorsun. Mesela kötü bir adam olsun lakabını Kasımpaşalı yap gönderme böyle sembolik olur..Sihirli annemin 20 bölümünü okuyun isterseniz tepki almaya başladım Bende dedimki madem gündem tutuyor bende gündeme yoğunlaştım gönderme olmadan yapamıyorum polisiyeli Bu kolay işte
malesef bu forumun rtürkünden dolayı yayından kaldırırdı dine uyumsuzmuş ve türk kültürüne ve islam kültürüne aykırıymış perileri kesfeden fatih sultan mehmet fatih dizisinden anladımoooww sihirli annem daha güzel hep böyle devam et puanıma gelince gönül ister ki daha yüksek versin ama 15 le yetiniyorum malesef.. @pompy