xBUGRAx
Süper Emekli
O Hayat Benim Berbat başlamış.Ümidim vardı dizide.
Hayatta izlemem atık.
O Hayat Benim Berbat başlamış.Ümidim vardı dizide.
Hayatta izlemem atık.
yok bir dizi daha yapmıştı dur bakimmTövbeler Tövbesi'ni yapmıştı en son?Baya sürdü diye biliyorum 30 bölüm falan.
![]()
Global mı ne o yaptı sanırım.yok bir dizi daha yapmıştı dur bakimmyok ya Yüksek Girişden bahsediyordum ama o limon yapımın dizisi değilmiş ben öyle zannediyordum😳
o da haklı reytingi düşük diziyi önce inceliyor baktı reytingi düşük diziye bağlanmadan izlemekten vazgeçiyor güzel taktikmiş..Reytinge göre dizi mi izlenir.
Reytinge göre dizi mi izlenir.
Evet Piraye yide yapıyormuş izlicemGlobal mı ne o yaptı sanırım.Limon Yapım daha kaliteli diziler yapıyor. 😎
o da haklı reytingi düşük diziyi önce inceliyor baktı reytingi düşük diziye bağlanmadan izlemekten vazgeçiyor güzel taktikmiş..Mutsuz olurdu bağlansaydı
diziye
o da haklı reytingi düşük diziyi önce inceliyor baktı reytingi düşük diziye bağlanmadan izlemekten vazgeçiyor güzel taktikmiş..Mutsuz olurdu bağlansaydı
diziye
Adını Kalbime Yazdım bitti. (22.27)
Karaca Home sunuyormuş, iyimiş.![]()
O zaman ne diyelim Fark_ı foxBir sebebte bu zaten.Fox'un az tutturması:![]()
Yükselecek ama O Hayat Benim.
Çıkmaz ayın çarşambası olabilirmi?![]()
Ondanda haber yok uzun zamandır. Yaz dizisi olur Tövbeler Tövbesi gibi yeni sezonda kalkar.Evet Piraye yide yapıyormuş izlicem![]()
Doğru ama bugün düşük geçen haftaya göre.Daha yeni öğrendim öyle dizi olduğunu aslında snlıklara girse merak edip sorardım trt 1 de ne var diye ama anlıklarda yoktns de daha düşük cıkar
Güneşi Beklerken genelde son iki anlıkta kendini gösteriyor geçen hafta 6 küsür almıştı galiba son anlıkta![]()
Aşk-ı Memnu'yu da sunuyordu galiba.Yükselecek ama O Hayat Benim.
Dün Evim Sensin'i de sundu.![]()