16 Şubat 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken 4.5 alarak iyi bir başlangıç yapmış bu diziyi izlemek istemiyorum internetten takip ediyordum diziyi ama sonradan bıraktım baya olaylar olmuş yeni karakter girmiş falan şimdi izleyince birşey anlamıyorum mesela benim takip ettiğim bölümlerde melis ve zeynep düşmanlardı şimdi balkaymak aralarından su sızmıyor çok karışık(b)

O hayat benim ilk bölümü iyi gidiyor :) Diğer bölümlerinde 4+ reytinglere yükselebilir :)

O Hayat Benim'i izleyebilirim yazın. Çekim kalitesi, oyunculuklar çok iyi senaryo da tam benlik. Tek sorun Kerem Cem galiba..

Kerem Cem ayrı mı bitişik mi. .ss ..

AKY çok kötü gidiyor show diziyi neden cumartesi pt2 den aldı anlamıyorum anlıkta 5 alan dizi şimdi zar zor 2 alıyor:(
OHB de çok kötü gidiyor bu dizi ab de çokta önde olmaz total oranlarıyla aynı alır bence
Fox'un gelecek sezon işi çok zor Karagülü showa kaptırdı ve kanalın 5 alan başka yapımı yok:bilmem:
Düşler ve Umutlar dan umutluyum ben.. kanala büyük bir umut kaynağı olacak Düşler ve Umutlar neyse çok umut kelimesini kullandım:D
Küçük Gelin,Küçük Ağa falan millet şimdi bu tarz dizileri izliyor eminim ki Düşler ve Umutları da büyük bir ilgiyle izlerler ben izlicem :D

AKY çok kötü gidiyor show diziyi neden cumartesi pt2 den aldı anlamıyorum anlıkta 5 alan dizi şimdi zar zor 2 alıyor:(
OHB de çok kötü gidiyor bu dizi ab de çokta önde olmaz total oranlarıyla aynı alır bence
Fox'un gelecek sezon işi çok zor Karagülü showa kaptırdı ve kanalın 5 alan başka yapımı yok:bilmem:
Düşler ve Umutlar dan umutluyum ben.. kanal büyük bir umut kaynağı olacak Düşler ve Umutlar neyse çok umut kelimesini kullandım:D
Küçük Gelin,Küçük Ağa falan millet şimdi bu tarz dizileri izliyor eminim ki Düşler ve Umutları da büyük bir ilgiyle izlerler ben izlicem :D

+1 😉

Hadi ya aferin Yalan Dünya'ya :F
Ben bugün izledim:)6 yı geçmiş ab de merak ettim gerçekten de güzel bir bölümdü Zerrin siyah donu ile sosyal medyayı salladı.:) ve eylemin bir kaşığa 46 mantı sıdırma taktiği falan çok güldüm:Dhı ve en önemlisi vasfiyenin aşkı ve evini gördüm aynı avrupa yakası burhan altıntopun evi gibi gösterişli ve duvarda ÇİKO nun resmi vardı:kiki: