15 Şubat 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bugünün Saraylısı A\B`de biraz düşmüş.Totalde yükselmiş :)
Fatih Harbiye Show`da düşecek diyorlardı ama daha da yükselmiş :X

- geçen hafta xfactoru izlerken, herkes bu adam bu kadar yakişikli miydi? dediler, fatih -harbiyenin yukselişi bu sebebten olabilir mi?:A
şevkat tepe iki gundur twitter da baya konuşuluyor, sebebi hakaret sahnesi varmiş galiba?
- tns de izlemedigim diziler yukseliyor mesela bugunun saraylisi dun gecede iyi reyting almiş.
izlediklerim can çekişiyor
- arka sokaklar da bir yaralanma sahnesi gerek artik, mesela garip yaralansin, hayvan haklari tartişmasi yukselmişken.

Yeteneksiz Türkiye final olmasına karşın iyi gitmiş:)
Şefkat Tepe eski haftalar gibi başarılı değil🙄
Arka Sokaklar her iki gruptada düşmüş:(
Fatih Harbiye çok iyi gitmiş çok güzel bölümdü:)
Bugünün Saraylısı çok iyi gitmiş.Atv nin Cumartesi günü artık bir reytingli dizisi var diyebiliriz:)
Galip Derviş fena gitmemiş:)
Ben Bilmem Eşim Bilir her iki gruptada süper gitmiş:)

Acun zirveye yükselmiş.Yarı finaller işe yarıyor hafta sonu için ama hafta içi çok kötü.
Fatih Harbiye Ab'de artmış baya.
Zeytincik'in tekrarı iyi denilebilir.

Cevher geri dönmeden Arka Sokaklar'ın zirve şansı çok az böyle oranlar almaya devam eder Cevher geri bir dönsün o zaman patlama yapar Arka Sokalar

Her zamanki gibi zirvede olan Yetenek Sizsiniz ve Acun Medya'ya büyük tebrikler. :Z:Z

Arka Sokaklar birkaç haftadır fena dip yaptı umarım böyle devam eder. :A

Ben Efsane çizgi film Tom ve Jerrye şapka çıkartıyorum 3.50 almış daha ne denir ki :oley:ve 14 share:Z

Galip 1 aylık araya rağmen ab'de süper gitmiş. :oley: Gündüz tekrarı da ab'de çok başarılı. Zeytin Tepesi'nin tekrarı da ab'de iyi sonuçlar elde etmiş.

Diğer yapımlar geçen haftayla hemen hemen aynı işte..

şefkat tepe çok iyi gitmiş ancak kıl payı zirveyi kaçırmış
arka sokakların gazı bitti daha önce de söylediğim gibi zirve şansı yok