Diğer Orphan Black 1. Sezon Yorumları

tatiana bu ödülü ne zaman aldı bu ödül ne ödülüdür ?

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @Çiğdem- @Ahmad

ne kadar duygulanmış ağlıyor tatianam :)
Film eleştirmen ödülleri 2013 en iyi drama kadın ödülüymüş.

ödül treni ne kadar yavanmiş:X Kendi aralarında yppıyorlar gibi:F

Neyse bu arada ilk bölümü izledim sonra topluca yorumlarim:XŞimdi 2.ciyi izlicem.

Attığı twit'i de buldum.

2c43116ac88016dd9c2628082efff0e4.jpg

''Mükemmel twitleriniz için teşekkür ederim çocuklar!! Çok sevildiğimi hissediyorum. Umarım siz neredeyseniz güneş de oradadır.''

6.Bölümü izledim.

Özgü namal ve Beren saat.

ikisi de bu komploya dahil olmuş ama birkaç estetik ameliyattan sonra türkiye’ye kaçmış orphan blackler :))

direkt kendi resimlerine baktığım da benzerlik göremiyorum ama izlerken öyle anlar oluyor ki tıpa tıp aynılar.

8/10

Critic's Choice ödülünü aldığını bilmiyordum ya da görmüşümdür de o zamanlar diziyi izlemediğim için dikkat etmemişimdir. Haketmiş ödülü. Emmy'de de aday olur inşallah bu yıl. :):)

keşke altyazısız izleyebilsek orjinal haliyle süper bişey olurdu ?

@OzaN mıydı kimdi tam bilemiyorum ama altyazısız izliyorduda kimdi ? çıkaramadım ..
Ben İngilizce altyazıyla izliyorum bu dahil çoğu diziyi. Altyazısıza geçmeme var daha, yavaş yavaş o da olacak inşallah. :D

Tatiana Maslany'nin Kanadalı olduğundan olsa biraz farklı aksanı var. Dizide de özellikle Sarah'ın aksanı biraz farklı. Biraz daha kaba gibi bir aksanla konuşuyor yaşadığı yere, ortama bağlı olarak ama yakışıyor tabii o da. :D

1x6

Yine çok güzel, sürükleyici bir bölümdü. Bu dizi izlediğim en iyi dizilerden değil belki ama en sürükleyicilerinden biri. Normalde iki bölüm üst üste izlemem bir diziyi kolay kolay ama burada yorumlayarak izlemesem iki günde sezonu bitirirdim gibime geliyor. :):)

Alison'un kocasının günahını aldık galiba ama yine de telefonla konuşmalarına anlam veremedim. (b)

Paul'un her şeyi öğrenmesi iyi mi oldu kötü mü oldu emin değilim. (b)

Sarah ve Alison'un yer değiştirmesi ve Alison'un gözlemcisi olduğu sanılan kadının zırt pırt bir yerlerden çıkması heyecan yarattı ama en sonda kıyafet değişikliğini farketmedi herhalde. :D

Cosima'nın gözlemcisi Fransız mı yoksa Fransızla beraber olan adam mı anlayamadım. Fransızla beraber olan adam önemli bir adam gibi. (b) (Boyu posu sanki Helena'yı arabayla alan adama benziyor.)

8/10

sarahın konuşması sizede tuhaf gelmiyormu ingilizceye tam hakim olan bir arkadaşımız varmı forumda ona sormak isterdim.. özellikle sarah karakterinin konuşma şekli çok değişik sempatik geliyor kızda şivemi var nedir ???

@OzaN @sürgünüm
ne var bende de karadeniz şivesi var ama ben hava atıyormuyum :F

Attığı twit'i de buldum.

Ekli dosyayı görüntüle 32822

''Mükemmel twitleriniz için teşekkür ederim çocuklar!! Çok sevildiğimi hissediyorum. Umarım siz neredeyseniz güneş de oradadır.''

bana demiş güneşide bana yollamış kimse boşuna üstüne alınmasın :)

Film eleştirmen ödülleri 2013 en iyi drama kadın ödülüymüş.

ödül treni ne kadar yavanmiş:X Kendi aralarında yppıyorlar gibi:F

Neyse bu arada ilk bölümü izledim sonra topluca yorumlarim:XŞimdi 2.ciyi izlicem.

sonunda sanada başlattık ya :))

artık vazgeçemezsin filmden alışan bırakmaz :))

Dizi çok güzel ben sizi bekleyemedim 1. sezonu bitirdim :bhr: :A Son 4 bölüm en iyisi :)

6.Bölümü izledim.

Özgü namal ve Beren saat.

ikisi de bu komploya dahil olmuş ama birkaç estetik ameliyattan sonra türkiye’ye kaçmış orphan blackler :))

direkt kendi resimlerine baktığım da benzerlik göremiyorum ama izlerken öyle anlar oluyor ki tıpa tıp aynılar.

8/10
1x6

Yine çok güzel, sürükleyici bir bölümdü. Bu dizi izlediğim en iyi dizilerden değil belki ama en sürükleyicilerinden biri. Normalde iki bölüm üst üste izlemem bir diziyi kolay kolay ama burada yorumlayarak izlemesem iki günde sezonu bitirirdim gibime geliyor. :):)

Alison'un kocasının günahını aldık galiba ama yine de telefonla konuşmalarına anlam veremedim. (b)

Paul'un her şeyi öğrenmesi iyi mi oldu kötü mü oldu emin değilim. (b)

Sarah ve Alison'un yer değiştirmesi ve Alison'un gözlemcisi olduğu sanılan kadının zırt pırt bir yerlerden çıkması heyecan yarattı ama en sonda kıyafet değişikliğini farketmedi herhalde. :D

Cosima'nın gözlemcisi Fransız mı yoksa Fransızla beraber olan adam mı anlayamadım. Fransızla beraber olan adam önemli bir adam gibi. (b) (Boyu posu sanki Helena'yı arabayla alan adama benziyor.)

8/10

6 . böllüm çok güzeldi yine

paulda her ayak var gibi sadece gözlemcilikle kalacağını sanmıyorum ama vic i evire çevire dövmesi hoşuma gitti:) bence cosimanın gözlemcisi fransız kadın ama orda bir tuhaflık oluşmaya başladı cosima ile fransız kadının arasında bir duygusal ilişki falan filan bişeyler oluyor nedir lezliğe kayış var gibi :)) alisonun halleri çok güzeldi sevdim o kısımları özellikle şişko eşine sopayı geçirip bayıltırken ve merdivende aşağı doğru iterken muhteşemdi :) konuda neler oluyor kim nedir ne değildir oralar gittikçe daha çok karışıyor gibi paul her şeyi öğrendi bundan sonra sarahla ortakda çalışabilir ama yöntemleri bayağı profosyonel, vic sarahın peşini bırakmaz .. ..

Dizi çok güzel ben sizi bekleyemedim 1. sezonu bitirdim :bhr: :A Son 4 bölüm en iyisi :)

Allah seni davula çevirsin :))

dün demiştim bizi bekle diye :)

ne var bende de karadeniz şivesi var ama ben hava atıyormuyum :F

ama tatiana bir dünya harikası o bir yıldız o bir melek :))

kaçıncı bölümdesin :)

paulda her ayak var gibi sadece gözlemcilikle kalacağını sanmıyorum ama vic i evire çevire dövmesi hoşuma gitti:) bence cosimanın gözlemcisi fransız kadın ama orda bir tuhaflık oluşmaya başladı cosima ile fransız kadının arasında bir duygusal ilişki falan filan bişeyler oluyor nedir lezliğe kayış var gibi :)) alisonun halleri çok güzeldi sevdim o kısımları özellikle şişko eşine sopayı geçirip bayıltırken ve merdivende aşağı doğru iterken muhteşemdi :) konuda neler oluyor kim nedir ne değildir oralar gittikçe daha çok karışıyor gibi paul her şeyi öğrendi bundan sonra sarahla ortakda çalışabilir ama yöntemleri bayağı profosyonel, vic sarahın peşini bırakmaz .. ..

:F:F
7. bölümü izlersen sen de 8-9-10. bölümleri arka arkaya izlemek isteyeceksin :J en güzel bölümler çünkü

:F:F
7. bölümü izlersen sen de 8-9-10. bölümleri arka arkaya izlemek isteyeceksin :J en güzel bölümler çünkü

ben ne kadar istesemde izlemek arkadaşları beklerim asla onları terketmem :) tek tek gideceğiz dedik yok öyle koşturmaca :)

ama şimdi noldu nisana kadar bekleyeceksin yine biz yetişeceğiz :)

ama tatiana bir dünya harikası o bir yıldız o bir melek :))

kaçıncı bölümdesin :)
6.bölümü izleyip brktım dün akşam 7.bölümü izlemedim
aşk olsun cnm ben şeytanmıyım :F

6.bölümü izleyip brktım dün akşam 7.bölümü izlemedim
aşk olsun cnm ben şeytanmıyım :F

birebir aynı durumdayız 7. bölüme nerdeyse hızımı alamayıp giriş yapacaktım:) sonra düşündüm taşındım dedim ben @Ahmad gibi arkadaşlarımı sırtından vuramam dedim geri durdum orda :))

Bundan sonra dizi önerilmeyecekler listesine üst sıralardan giriş yaptın. :D

demiştim çağırmayalım diye ısrar ettin :)

birebir aynı durumdayız 7. bölüme nerdeyse hızımı alamayıp giriş yapacaktım:) sonra düşündüm taşındım dedim ben @Ahmad gibi arkadaşlarımı sırtından vuramam dedim geri durdum orda :))

demiştim çağırmayalım diye ısrar ettin :)
ayyy ben çatladım meraktan özellikle 6.bölüm sonunda ama izlemedim yani bundan önceden 4.bölümde ara verdim yani buna uymak gerekir madem bir karar aldık :bhr::bhr::bhr:

ayyy ben çatladım meraktan özellikle 6.bölüm sonunda ama izlemedim yani bundan önceden 4.bölümde ara verdim yani buna uymak gerekir madem bir karar aldık :bhr::bhr::bhr:

tam dizi biterken 7. bölümle alakalı fragman çıkıyor fragmanı forumda paylaşalımmı ne dersin :))