Kurtlar Vadisi Pusu 216.Bölüm Tüyoları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Türk TV tarihinin gelmiş geçmiş en büyük dizisi reyting rekortmeni efsane dizi Kurtlar Vadisi Pusu kendi gününde kendi saatinde 216.bölümüyle ekranlara gelecek.

İşte 216.Bölüm Tüyoları;

- Olay'dan Sonra Polat Alemdar Apar Topar Hastane'ye Kaldırılacak
- Cahit ile Timur Polat'ın Hastane'de Başında Bekleyecek.
- Pusat'ı Timur'un Adamı Kurtaracak
-Sarp Tapinakcilarin Yeni Baronu İçin Aday Gösteriliyor Ama Üstad Sarp i Arastiracak.
-Akif Kara ve Zulfikar Aga Samili Kurtaracak başlari Biraz İvanla Belaya Girecek.

NOT: Fragman'ın Pazartesi Akşamı Çıkması Bekleniyor...

@f.reytingci @Leo.Runle @sürgünüm @nberkayozer @Master.1000 @batuhankaralar @gundix123 @GreatOttoman @china_shangai @34rcp44 @eskici @ABAY_06 @hızlı gonzales @Yasin93 @yatutarsa @legolas9900 @Onur_35 @mrt-06 @AlemTo @Billy Kane @XanTier @WesTxCoasT @Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Μαнoni @darksaal @FERNANDES 23 @vadikızı @Fb_King @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @Maskeli Fedai @SamanyoluTV @Hafız @papuleoo @SuskunFelon

evet agalar kesin yayınlanması maçı ezer geçer zaten :D

Maç var ve vadi her maç haftası olduğu gibi bölümü yetiştiremez. :):)
Umarım bu sefer bi ilk yaşarırda yetiştirebilir. :)

geçen haftakı tüyolardan pusatın hapise düşüceği tutmuştu ama babasının mezarına gidiceği tutmadı bu haftakı tüyolardanda elbet tutmayan olucaktır ama tüyolarda süpris birşey yok yani hepsi tutabilir bu sefer ayrıca ben mezarlık sahnesini hala bekliyorum geçte olsa olmalı o sahne
:love1::love1::love1:

yayınlanacağı kesin

Maç var ve vadi her maç haftası olduğu gibi bölümü yetiştiremez. :):)
Umarım bu sefer bi ilk yaşarırda yetiştirebilir. :)
sana vadinin maçla aynı gün yaynlandığı en az 20 reyting tablosu bulurum kafadan konuşmayalım

25 lerden 5 lere düşen efsane diye nitelendirilenlere ne demeli :D
11.yılında tüm diizlere fark atmakta nedir?
ya da 27 aldığını iddaa edenleri 10.yılında dahi özetiyle geçmek falan :D
öbgzk dün vardı bugün yok bitti gitti hatırlayan bile yok ama vadi asla unutulmayacak çok büyük bir efsane adını zirveye altın harflerle kazımış bir fenomendir :D

11.yılında tüm diizlere fark atmakta nedir?
ya da 27 aldığını iddaa edenleri 10.yılında dahi özetiyle geçmek falan :D
öbgzk dün vardı bugün yok bitti gitti hatırlayan bile yok ama vadi asla unutulmayacak çok büyük bir efsane adını zirveye altın harflerle kazımış bir fenomendir :D
Evet vadi taktakla füzeleri etkisiz bırakan sahneleriyle hep komedi olarak akıllarda kalıcak. :d

Evet vadi taktakla füzeleri etkisiz bırakan sahneleriyle hep komedi olarak akıllarda kalıcak. :D
mesajı komedi niyetine okudum geçtim iyi espri yapıyosun vadi demek zirve demek değişmeyen zirve :) şimdi burda vadinin yaptıklarını anlatmayacam sayfalara sığmaz bilen biliyor zaten :D