ben gittim bile kız kolyesini düşürmüş onu da destere kaptı size bişi kalmadıEderiz çok korkmuş
ben gittim bile kız kolyesini düşürmüş onu da destere kaptı size bişi kalmadıEderiz çok korkmuş
ben gittim bile kız kolyesini düşürmüş onu da destere kaptı size bişi kalmadı
haaha ben kıskanç falan değilim tamammı4x18 i izledim melun ezra çıktı gibi bu sefer %51 oldu @Forumdash
alison ın parası bitti döniyi
spencer aynştayn zekasıyla -A i buldu
yeni gelen polis hanna ya yavşiyi ıssız yerde kıstırığı hadım etmeli .ss @destere,
bu -A ezra değilse kesin kıskanç bir kız shanayı gönderdi diziden at düşmanı melun ya da melaune @Çiğdem- çıkabilir
4x18 i izledim melun ezra çıktı gibi bu sefer %51 oldu @Forumdash
alison ın parası bitti döniyi
spencer aynştayn zekasıyla -A i buldu
yeni gelen polis hanna ya yavşiyi ıssız yerde kıstırığı hadım etmeli .ss @destere,
bu -A ezra değilse kesin kıskanç bir kız shanayı gönderdi diziden at düşmanı melun ya da melaune @Çiğdem- çıkabilir
Ekli dosyayı görüntüle 31577bunu gördükçe unutursun kendi adını bile unutursun
sen bu dondurmayı verince oda hemen kollarına atlıcaktı zatenhannanın zayıf yönünü buldum sonunda
Ekli dosyayı görüntüle 32692
bu dondurmaya bayılıyor kız işim kolaylaştı @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash
Sanırım PLL'de de görmüştüm Bildiğim cips ile bu dondurmayı yiyorlardi Bu dondurma sanırım TR'ye de geldi ama algida gibi satilmiyor her yerdehannanın zayıf yönünü buldum sonunda
tatlı olan hereşeye bayılıyor jelibon bile olurhannanın zayıf yönünü buldum sonunda
sen bu dondurmayı verince oda hemen kollarına atlıcaktı zaten
tatlı olan hereşeye bayılıyor jelibon bile olur
Sanırım PLL'de de görmüştüm Bildiğim cips ile bu dondurmayı yiyorlardi Bu dondurma sanırım TR'ye de geldi ama algida gibi satilmiyor her yerde
Benden sana tavsiye önce twitter aç Ordan ulaşmak kolaytürkiyedeyse mutlaka arayıp bulurum amaç için herşeyi göze almışız bir kere? sorun şurda punky i buluruzda hannah ı nerden bulacağız
Benden sana tavsiye önce twitter aç Ordan ulaşmak kolay
Kaç bin tane takipçisi vardir, önemli olan takipçi sayısı değilde önemli olan onun ilgisini nasıl çekeceğin? İş sende bitiyor yanisosyal medya bizi sarmıyor pek kızı sarmak için önce sosyal takılmak lazımsa işimiz zor bir hesap açarız ya kolayı var
cevap verirmi harbiden ?)
Kaç bin tane takipçisi vardir, önemli olan takipçi sayısı değilde önemli olan onun ilgisini nasıl çekeceğin? İş sende bitiyor yani
4x19 u izledim yazamayı unutmuşum melun hala ezra ama A çıksa ortaya dizi biter buna a bi kılıf uydururlar
siyah beyaz bölüm dedikleri spencerin ilaç alması yüzünden gördüğü bir hayalmiş.ss
hannaya hala partner bulunamadı
4x19 u izledim yazamayı unutmuşum melun hala ezra ama A çıksa ortaya dizi biter buna a bi kılıf uydururlar
siyah beyaz bölüm dedikleri spencerin ilaç alması yüzünden gördüğü bir hayalmiş.ss
hannaya hala partner bulunamadı
O nasıl pozpunky chunky kutusuna oturmuş vaziyette bir fotomu çekerim