ABC Pretty Little Liars 4. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x18 i izledim melun ezra çıktı gibi bu sefer %51 oldu :F @Forumdash

alison ın parası bitti döniyi :oley:
spencer aynştayn zekasıyla -A i buldu :oley:
yeni gelen polis hanna ya yavşiyi ıssız yerde kıstırığı hadım etmeli .ss @destere,
bu -A ezra değilse kesin kıskanç bir kız shanayı gönderdi diziden at düşmanı melun ya da melaune :bağır: @Çiğdem- çıkabilir :A

yeni gelen polis hanna ya yavşiyi ıssız yerde kıstırığı hadım etmeli .ss @destere,
bu -A ezra değilse kesin kıskanç bir kız shanayı gönderdi diziden at düşmanı melun ya da melaune :bağır: @Çiğdem- çıkabilir :A
haaha ben kıskanç falan değilim tamammı :F

spoi kullanmamışsın yine dizinin içine etmişin ?

neyse unuturum ilerde :))

bugün kanallar bomboş bişey yok pll ye devam bakalım hannoşum baykuşum neler yapıyor :)

hannanın zayıf yönünü buldum sonunda

31fc0423edb5bb1b98e25a649ef4d94e._.jpg

bu dondurmaya bayılıyor kız :) işim kolaylaştı :) @xemrexxx @Çiğdem- @Forumdash

31.png

sen bu dondurmayı verince oda hemen kollarına atlıcaktı zaten :F

en azından deneriz bakalım etkisi ne olacak? kız tiyoyu verdi mutlu aile tablosu çizmemin nedeni punky chunky dedi :) dondurmayı görünce gözleri gülüyor kızın o gülüşü yakalamak için elimizden ne gelirse yapacağız artık :)

tatlı olan hereşeye bayılıyor jelibon bile olur:F

o kadar ucuza kaçacak kadar eşek değiliz ya :) paraya kıyacağız artık :)

Sanırım PLL'de de görmüştüm(b) Bildiğim cips ile bu dondurmayı yiyorlardi:X Bu dondurma sanırım TR'ye de geldi ama algida gibi satilmiyor her yerde:X

türkiyedeyse mutlaka arayıp bulurum amaç için herşeyi göze almışız bir kere? sorun şurda punky i buluruzda hannah ı nerden bulacağız :)

sosyal medya bizi sarmıyor pek :) kızı sarmak için önce sosyal takılmak lazımsa işimiz zor :) bir hesap açarız ya kolayı var

cevap verirmi harbiden ?:))
Kaç bin tane takipçisi vardir, önemli olan takipçi sayısı değilde önemli olan onun ilgisini nasıl çekeceğin? :) İş sende bitiyor yani:X

4x19 u izledim yazamayı unutmuşum melun hala ezra ama A çıksa ortaya dizi biter buna a bi kılıf uydururlar
siyah beyaz bölüm dedikleri spencerin ilaç alması yüzünden gördüğü bir hayalmiş.ss
hannaya hala partner bulunamadı :A

Kaç bin tane takipçisi vardir, önemli olan takipçi sayısı değilde önemli olan onun ilgisini nasıl çekeceğin? :) İş sende bitiyor yani:X

punky chunky kutusuna oturmuş vaziyette bir fotomu çekerim :)

4x19 u izledim yazamayı unutmuşum melun hala ezra ama A çıksa ortaya dizi biter buna a bi kılıf uydururlar
siyah beyaz bölüm dedikleri spencerin ilaç alması yüzünden gördüğü bir hayalmiş.ss

spoi kutucuğu yapmayı beceremiyormusun yine içine etme çalışmaların devam ediyor :)

Ahahaha ben demiştim Spencer'ın ruyasıdır o bölüm diye :F:F

punky chunky kutusuna oturmuş vaziyette bir fotomu çekerim :)
O nasıl poz (b) :X