Medcezir 22. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.

Medcezir'in 22. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!​

Yine güzel bir cuma aksami geldi catti bu aksam cok eglenecegiz bence coook :D

Bu arada @Polat Şaşmaz söz konusu Medcezir oldu mu @Arslan Bey 'in önüne gecemezsin saniyesinde acar bosuna ugrasma :D

Güzel bir bölüm bekliyor bizi.:D Mira Yaman iyice yakınlaşacak birbirine.:) Diğer yandan Eylül Mert ilişkisi de iyice gelişir.:X

Zevkli bir bölüm bizleri bekliyor. Aksiyon pek olmayacak ama yüzümüzden neşe eksik olmayacak gibi geliyor bana. Merakla bekliyorum. :)

Medcezir ve sevgililer gününün aynı güne denk geldiği bu hayatta ne kadar yalnız olduğunu fark etmen kaçınılmazdır.:)

Medcezir'in belki de en iyi bölümünü izleyeceğiz. Sevgililer günü olduğu için de bu "en iyi bölüm" olayını doğrulamış oluyorum. Yaman ile Mira, şimdi yeniden yaklaşacak. Mert ile Eylül, şimdi daha da yakın olacak. Bir de dizinin 14 Şubat'ta yayınlanıyor olmasının da ayrı bir farkı var. Şu dağ olayını da bu bölüme bırakmaları ve yaşanacak gelişmeler de diziyi çok daha iyi kılacak. :)

Yarın netten izleyeceğim kesin.

Umarım geçen haftaki gibi rutin hayattan olan bir bölüm olmaz da 10 dakika Yamanın duşunu, 10 dakika markete gitmesini, 20 dakika otobüs maceralarını izlemeyiz. :D

Kullağdığığız kaçax elektrik faturalandırılajax. :D

Dizinin yeni bölümü başladı. Çok iyi bir bölüm bizleri bekliyor. :)

Medcezir'in başında çalan şarkı neydi gençler?

Yaman sen nasıl tozlu derelisin açsana bi Müslüm baba ah ahh.:)

Son düzenleme:
Yalan Dünyanın reklam arasında izliyorum.

Yine hop oturup hop zıplatan bir bölüm. :) Heyecan fırtınası esiyor. :A