Hala devam ediyor 1.15 dk işte.1 saat 15 dk değil 1 saat 9 dk
Hala devam ediyor 1.15 dk işte.1 saat 15 dk değil 1 saat 9 dk
Biz daha fazlasını bekliyorduk anlıklarda ama..my izleyicisi kaliteye bakar panpa uçma kopma beklemesin kimse
geçen hafta sbt ortalamasının 1.47 fazlasını almış tns deBiz daha fazlasını bekliyorduk anlıklarda ama..
Show tv kapısına kilit vursun bu yazıdan sonra bence.Akşam akşam sinirlerim iyice bozuldu ya. Haftaya yine özetsiz yayınlanacakmış hangi akla hizmet. Sanki çok iyi reklam düzeni uyguluyorlar ya. Bir de yeni bölüm fragmanı veriyorlar ya şu sonda iyice sinirim bozuluyor sanki diziyi ellerinde sağlam tutabiliyorlar ya. Yahu reklamdan dizi izleyemedim. Ya cidden çok çok sinir bozucu durum ya yok mu adam gibi bir kanal şu Sevdaluğumu kurtarsın şu iğrenç kanaldan ya. Zaten elindekinin değerini bilemiyor bari bilen bir kanal adam gibi yayınlar. Sevdaluk yarın iyice düşecek ne yazık ki. Ben daha bir şey diyemiyorum tam yükseliyor pat reklam. Dizi oyuncuları da bu başarısızlığı kendilerinin sanıyordur şimdi.
FOX'a gelsin bence. Dur ben bir yönetimle konuşayım haber veririm sana.Akşam akşam sinirlerim iyice bozuldu ya. Haftaya yine özetsiz yayınlanacakmış hangi akla hizmet. Sanki çok iyi reklam düzeni uyguluyorlar ya. Bir de yeni bölüm fragmanı veriyorlar ya şu sonda iyice sinirim bozuluyor sanki diziyi ellerinde sağlam tutabiliyorlar ya. Yahu reklamdan dizi izleyemedim. Ya cidden çok çok sinir bozucu durum ya yok mu adam gibi bir kanal şu Sevdaluğumu kurtarsın şu iğrenç kanaldan ya. Zaten elindekinin değerini bilemiyor bari bilen bir kanal adam gibi yayınlar. Sevdaluk yarın iyice düşecek ne yazık ki. Ben daha bir şey diyemiyorum tam yükseliyor pat reklam. Dizi oyuncuları da bu başarısızlığı kendilerinin sanıyordur şimdi.
Allah korusunblöf diye bir şey var değil mi?
Seninde hürrem gibi düşmanın olsa ki allah korusun olmasın görürdün
Koskoca musti için fena sayılmaz.geçen hafta sbt ortalamasının 1.47 fazlasını almış tns de
Yorum konumuz var.Bak mustafanın kardesını de kandırdı adam gıttı abısını gaza getırdı ya bu sulo tam cakal
Siz de hata sbt nin şişirmesi olduğu bariz belli zaten siz niye üzülüyonuz ki ?Yok o kadar da değil. Tamam Euro diyelim müşteri olalım.
Niye mesela dün Küçük Ağa 14 alınca herkes üzüntüden ölüyordu niye anlıklarda düştü diye. Bu da Küçük Ağa farkı mı?
kocalığı filan yok kendisinin pargalıdan hatçeden valideden daha önemli değil ama fan etkisi işte adamın fanı çok karakteri de seviliyor öbgz deki küçük osman gibi düşünKoskoca musti için fena sayılmaz.
Dün SBT`de 12 reyting almış ama TNS`de 13'ü geçmiş. SBT şişirmesi mi?Siz de hata sbt nin şişirmesi olduğu bariz belli zaten siz niye üzülüyonuz ki ?