11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acun Medyacığım yine boşluk gördü ve daldı o boşluğa. :)

Küçük Ağa reklamıyla Benim İçin Üzülmeyi geride bırakmış. :)

çalıkuşu başlamadan türkiyede tt oldu ama dizi başlamadı izleyiciler twitterde isyan ediyor benim gibi:bağır:

Ay Yapım demek Kanal D ile iş çevirdi. (b) Ne güzel senaryolar bunlar. :) AGB gitti Kanal D yine 1. oldu TNS`de. Baktılar olmuyor denekleri değiştirdiler yine uygun diziler yaptı buldu, 2 aydır en çok izlenen kanal oldu tekrar. :)

Arka Sokaklar 8. yılında hala 10 alabiliyorsa 4 sene öncesinde 15 almasının şike olduğunu kanıtlaya bilirmisin? (b)

İntikamın yapımcısı açıklamadı. :) Yalan Dünyanın yapımcısı açıkladı. :)
karagülünde küçük gelininde 12 almasına bişey diyemezsin o zaman aynı mantık :)

Kurt seyit gelse de su salı gununu alsa ya vallahi turk televizyonlarının dustugu son hal bu mu kucuk aga 13 alıyor :D abartmıyorum bana gore buyuk kanallarda kı en kalıtesız dızı suan

Hacı zamanında Kanal D reklamları dizi olarak koysa 6 reyting alıyordu unutmadık o günleri ... o günlerde de demiştim birşeyler olduğunu :D
aga siyah ekran koysa 10 alıyordu yav adamlar denekleri ele geçirmiş hepsini ifşa etmişti :D

Küçük Ağa bitti 22:14.

Hükümet Kadın reklamdı
Benim için Üzülme iyi gitmiş

Kanal d den nefret ediyorum kanalı kınıyorum inşallah tüm dizilerinin reytingleri düşer çalıkuşu haricinde de anlar kıymetini :bağır:

karagülünde küçük gelininde 12 almasına bişey diyemezsin o zaman aynı mantık :)
Ben zaten o dizilerin totallerine bir şey demiyorum sorun A/B`de. :)

Küçük Gelin gibi dizi en fazla 6-7 almalıydı bu sistemde.

Karagül A/B`de 9 alıyor arkadaş ya. Sezon başında 3 alan dizi denekler değişince 9`a fırladı. Normal mi karşılayalım bunu? Demekki denekler böyle dizileri seviyor.net. :)

Oo bugun guldur guldur var ya sımdı akşıma geldı neselendım :D

çalıkuşu jenerik 22.16:bağır:
kanal d gibi basit itici kötü bir kanal yok ama çalıkuşu için izliyorum:(
madem bu saatte başlatacaksın 22 neden yazıyorsun bire gafilllllllllerrrrrrrrr:bağır:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...