karagülünde küçük gelininde 12 almasına bişey diyemezsin o zaman aynı mantıkAy Yapım demek Kanal D ile iş çevirdi. Ne güzel senaryolar bunlar. AGB gitti Kanal D yine 1. oldu TNS`de. Baktılar olmuyor denekleri değiştirdiler yine uygun diziler yaptı buldu, 2 aydır en çok izlenen kanal oldu tekrar.
Arka Sokaklar 8. yılında hala 10 alabiliyorsa 4 sene öncesinde 15 almasının şike olduğunu kanıtlaya bilirmisin?
İntikamın yapımcısı açıklamadı. Yalan Dünyanın yapımcısı açıkladı.
Çalıkuşu Perşembe 20:00'a geçsin rahatça izleyin işte uykunuz gelmeden.çalıkuşu başlamadan türkiyede tt oldu ama dizi başlamadı izleyiciler twitterde isyan ediyor benim gibi
aga siyah ekran koysa 10 alıyordu yav adamlar denekleri ele geçirmiş hepsini ifşa etmiştiHacı zamanında Kanal D reklamları dizi olarak koysa 6 reyting alıyordu unutmadık o günleri ... o günlerde de demiştim birşeyler olduğunu
kanallar bu tarz dizilerle dolu artık panpaKurt seyit gelse de su salı gununu alsa ya vallahi turk televizyonlarının dustugu son hal bu mu kucuk aga 13 alıyor abartmıyorum bana gore buyuk kanallarda kı en kalıtesız dızı suan
vışşhh atacan fake hesap açmış @mrt-06Kanal d den nefret ediyorum kanalı kınıyorum inşallah tüm dizilerinin reytingleri düşer çalıkuşu haricinde de anlar kıymetini
Ben zaten o dizilerin totallerine bir şey demiyorum sorun A/B`de.karagülünde küçük gelininde 12 almasına bişey diyemezsin o zaman aynı mantık
kanallar bu tarz dizilerle dolu artık panpa