Polat Şaşmaz
Favori Üye
İlla Medcezirimi de yaz düşeceklereDüşmeyen dizi yoktur zaten. (!)
Diziler reklamlar için yapılır bu yüzden suyu çıkana kadar devam eder. Düşüşün zamanı önemli.
Yoksa Küçük Ağa da, Küçük Gelin de, Karagül de, Medcezir de illa ki bir gün düşecek.
Desterenin panpası Derenin gözükmesine daha çok perşembeyi görmeden paçayı sıvamayın bak o kadar geçen hafta dedim beni dinlemediniz bari bu hafta dinleyin ):dur daha 15 almadı panpa 15 alsın o zaman başlayacak o iş
Medcezir şimdiden düşüşte zaten.İlla Medcezirimi de yaz düşeceklere
geçen hafta ben vadiyi geçecek demedim ihtimali var mı var tns sisteminde her şey mümkün ama şu anlık geçer diyen yokDesterenin panpası Derenin gözükmesine daha çok perşembeyi görmeden paçayı sıvamayın bak o kadar geçen hafta dedim beni dinlemediniz bari bu hafta dinleyin ):
Karagül kadar o AB koca kafana taş düşsünİyice şımardık. 13`e yakın almış işte düşmüşse ne olmuş. Vadi 13`ü zor görüyor anlıkarda ama sabah 14-15 alıyor. 😉
Karagül 20.00de başladığında Totalde 6 almıştı. Küçük Ağa da 23.45`e kadar sürsün de görelim.
Medcezir düşerse Yalan dünya da düşebilir nede olsa kitleleri aynı birinde sıkılan öbüründen de sıkılır Gerçi Yalan Dünya daha ne kadar düşecek kiMedcezir şimdiden düşüşte zaten.
Ona bakarsan Güneşi Beklerken 100 dk reklamsız gidiyordu ilk 10 bölümKüçük Ağa 70 DK Reklamsız..
Karagül düşerse bir şey olmaz. Gülün ne ağırlığı var ki?Karagül kadar o AB koca kafana taş düşsün