pompiminati 😱Emine rüyasında kendisini görüyor gel gel diye çağırıyor kendini.![]()
pompiminati 😱Emine rüyasında kendisini görüyor gel gel diye çağırıyor kendini.![]()
Dizinin finalinde Şeker Halamın sihirli güçleri açığa çıkarsa şaşırmam.pompiminati 😱
Çok iyi Ali'nin babası iyice heyecan kattı.İzliyorum zaten.Söylemese bari açılıyor diye.
![]()
Unutma Beni klişe üstü bir dizi.Klişenin dibine vurmaking.
°°°mobil mesaj°°°
1000 bölümü geçip klişe olmamak mümkün değil. Göz açılma, onu bildirmemesi falan biz bunları Starımın Kara Melek dizisinde izlemiştik.Asıl klişe Beni Affet biz aksiyon dizisiyiz.@EveN
Resmen 1200 bölümü özetledin. 😱1000 bölümü geçip klişe olmamak mümkün değil. Göz açılma, onu bildirmemesi falan biz bunları Starımın Kara Melek dizisinde izlemiştik.
Beni Affet Show'dayken izlerdim, Starımda da sezon sonuna kadar izledim sonra bozdu.
Focus Film'in her dizisi klişe zaten.
Her dizisinde mutlaka 1 kişi hapise girer, 3 bölümden bir hastaneye düşer, mutlaka ama mutlaka 1 kız kötü yola düşer. Daha ne kepazelikler ne basitlikler.
°°°mobil mesaj°°°
1000 bölümü geçip klişe olmamak mümkün değil. Göz açılma, onu bildirmemesi falan biz bunları Starımın Kara Melek dizisinde izlemiştik.
Beni Affet Show'dayken izlerdim, Starımda da sezon sonuna kadar izledim sonra bozdu.
Focus Film'in her dizisi klişe zaten.
Her dizisinde mutlaka 1 kişi hapise girer, 3 bölümden bir hastaneye düşer, mutlaka ama mutlaka 1 kız kötü yola düşer. Daha ne kepazelikler ne basitlikler.
°°°mobil mesaj°°°
Daha özetleyecek o kadar klişelikler var ki zaman yetmez.Resmen 1200 bölümü özetledin. 😱
Doğruyu söyle Unutma Beni'yi gizli gizli izliyor musun.Daha özetleyecek o kadar klişelikler var ki zaman yetmez.
Kesin birisi delirmiş gibi oldu bir ara, dağda öldürmeye teşebbüs olayı oldu.
°°°mobil mesaj°°°
Yok Valla 1 bölüm bile izlemedim.Doğruyu söyle Unutma Beni'yi gizli gizli izliyor musun.![]()
Kanal D'nin gündüz kuşağı çok iyi. 😎Günlük dizi raconu bu.Çok konuşma Kanal D'de günlük dizi işine girer belki.
![]()
Yok Valla 1 bölüm bile izlemedim.
Kanal D'nin gündüz kuşağı çok iyi. 😎
Işte şimdi aç bir bak aksiyonda şu an Vadi'yi geçtik.Yok Valla 1 bölüm bile izlemedim.
Kanal D'nin gündüz kuşağı çok iyi. 😎
Hemen gönderme yap.Siz daha yakınsınız artık maşallah.![]()