Suskunfelon Almanya Ligi'ne katılmış foruma girerse görsün @SuskunFelon aga ligler açıldı ha haberin olsun
Boyadık ama
Boyadık ama
Son yıllarda hep zirveye oynuyorlar diye biliyorum, şaşırtıcı değil.İlk teklifimizi yaptık. Bugün bazı takımları teklife boğacağım. Olmazsa -ki olmayacak. - kaşife başvuracağım.
O değil de Napoli'nin hedefi nasıl 1.lik? Bari 3 olsa.
İlk maçları her zaman kaybettiğimi düşünürsek, 3 puanla lige başlayacaksın demek.
İlk maçları her zaman kaybettiğimi düşünürsek, 3 puanla lige başlayacaksın demek.
İyi bakalım, merakla bekliyoruz maçı.Senin icin bir ilk olacak o zaman haberin olsun
Kadro berbat
Milan'ın başına bela oldum. İlk günden 2 teklif. Şimdi bir tane daha yapmayı planlıyorum.
Sezon boyunca bir takim ile en fazla 3 transfer hakkin var bunu da göz önünde bulundur
Gecen sezon
İyi bakalım, merakla bekliyoruz maçı.
Dün ben yazmıştım, takımını beğenmeyen alsın diye.US Sassuolo'in menajeri yok benim takımdan pahallı kadrosu
İngiltere'nin en kötü takımı, yine de iyi takımdır.Tüm kadroyu satsam yeridir. Gecen sezon Fulham geldi diye üzülmüstüm ama Fulham Parma'nin yaninda Barcelona'ymis yani
Oyun bozan adamları sevmem,kaderimiz neyse razıyız gerekirse savaşırızDün ben yazmıştım, takımını beğenmeyen alsın diye.
Değiştirmek istiyorsan Ozan'a bir yaz, belki hala şans vardır.
İngiltere'nin en kötü takımı, yine de iyi takımdır.