İntikam Dizisi Yine Ters Köşe Yaptı, Dizi Zamanında Final Yapıyor

Nasıl final yaptıysa yaptı umrumda değil beni ilgilendirmiyor,sadece başkalarına laf atmadan bir daha düşünün,yoksa sizin başınızada gelebilir:)

Nasıl final yaptıysa yaptı umrumda değil beni ilgilendirmiyor,sadece başkalarına laf atmadan bir daha düşünün,yoksa sizin başınızada gelebilir:)
inşallah bir gün gelir :) şu ana kadar gelmemiiş ya:)

Verdiğin örneklere bak pomyp'ce oldu bu
ne alakası var ? intikam da o diizler gibi planlı şekilde final yapiyi :) esas erken final safsatasını ortaya atanlar pompişik olmuş:)

ne alakası var ? intikam da o diizler gibi planlı şekilde final yapiyi :) esas erken final safsatasını ortaya atanlar pompişik olmuş:)
Bir başkasının dizisi final yapınca hoşunamı gidiyor,nedir bu dizi kanal fanlığı anlamıyorum sanki bu işten para kazanıyorsun takma bu kadar rahat ol:)

Bir başkasının dizisi final yapınca hoşunamı gidiyor,nedir bu dizi kanal fanlığı anlamıyorum sanki bu işten para kazanıyorsun takma bu kadar rahat ol:)
intikamı izlemiyorum bile ne fanlığı yapıcam :) 5 ay öncesinden belli şekilde dizi bitiyor diye erken final diyenleri anlamıyorum :)

Safsatamı anlıyorum çok dpkundu bu laf size ama gerçekler acıdır

herşeyi çıkardım sadece üstümde bir don var şu anda o halde yorum yapıyorum :)

başarılı oldu destan yazdı efsane bir diziye daha imza attı şimdide evlenecekmiş kenan yuvarlağıyla orda moralimizi bozdu başka mükemmel bir kadın :)
Gözlükleri çıkarmadan yorum yapamıyosun anlaşıldı

isteyen istediğini düşünsün konuyu doğrulayan haber çıkmadığı sürece norma şekilde final yapıyor :)
Sen değilmiydin @mrt-06 agamın açtığı erken final haberlerine yok öyle bişey devam edicek diyen

beynimi toptan çıkarmam lazım beren aleyhinde yazmak için o da mümkün değil :)) beyne kazınmış silinmeyecek şekilde :)
Beren alehine bişey yaz demedim dizi hakkında yorum yap bereni bir köşede bırak orda dursun

Sen değilmiydin @mrt-06 agamın açtığı erken final haberlerine yok öyle bişey devam edicek diyen

Beren alehine bişey yaz demedim dizi hakkında yorum yap bereni bir köşede bırak orda dursun

dizide beren var :)

kırk defa söyledik dizinin senaryosu bizim yapımıza uymadı berenin oyunculuğu veya veya başka bişeyle alakası yok sonuçta bünyeye uymadı ortalama bir reytingle bir sezon sonunda bittti dizi buna rağmen beren sayesinde bir yıl devam etti beren olmasa çoktan biterdi

dizinin reytinglerde gerilerde kalmasında suçlu olarak bereni görenler art niyetlidir onun haricinde dizi hakkındaki eleştiriler umrumda değil :)