sattın bizi
ben her ikisinide izliyorum
bende öyle )
ama orphan daki sarah muhteşem bişey
@OzaN dan Allah razı olsun, o da olmasa dünyadan bi haberiz! sana kalsa sırf kendin izleyeceksin arkadaşlarını düşündüğün yok )
sattın bizi
ben her ikisinide izliyorum
bende öyle )
ama orphan daki sarah muhteşem bişey
@OzaN dan Allah razı olsun, o da olmasa dünyadan bi haberiz! sana kalsa sırf kendin izleyeceksin arkadaşlarını düşündüğün yok )
@OzaN demişken adam başlığa yorum yaptı insan içeriğe de yorum yapar.ss
ne zamandır aklımdaydı , burada dizinin mevzusu geçmeyince unuttum ,yoksa söylerdim
hıhı bahane dizi olup olmayacağı belli olmayan revenge nin4.sezonunu bekleyecekti senaryo için haklısınReytingleri yüksek olsaydı böylede olucakmıydı gine bahaneler üretilmiş kısacası...
senaryo olmadan dizi çekmeyi deneselerdi keşke beren ekranda boş bo şdursa yine bu reytingi alırdı diziValla bilmiyorum senaryoyu felan gerçekler ortada
Erken final oldu hala siz yok bundan yok şunda oldu demeye devam edin kendinizi kandırın böyle belki böyle demek sizi rahatlatıyordursenaryo olmadan dizi çekmeyi deneselerdi keşke beren ekranda boş bo şdursa yine bu reytingi alırdı dizi
5 ay öncesinden karar verilen olaya erken final diyecek kadar antileşmedim çok şükürErken final oldu hala siz yok bundan yok şunda oldu demeye devam edin kendinizi kandırın böyle belki böyle demek sizi rahatlatıyordur
İyide İntikam'ın erken final haberleri çıkınca esip gürlüyodun ?5 ay öncesinden karar verilen olaya erken final diyecek kadar antileşmedim çok şükür
erken final değil ki bu panpaİyide İntikam'ın erken final haberleri çıkınca esip gürlüyodun ?
He he neyse ben yatim geç oldu bu konu uzar gidererken final değil ki bu panpa
good nightHe he neyse ben yatim geç oldu bu konu uzar gider
resmi açıklamalar seni doğrulamadığı sürece istediğine inanabilirsin intikam final yapan dizi oalrak hatırlanacak erken final yapan değil
tatmin oldunuz mu beyler orjinali devam eden iş şubat ortasında düşük reytingleri nedeniyle yayından kaldırıldı dizi 10 reyting alsa şubat ortasında final mi yapacaktı Allah aşkına bununla gerçekten kendini tatmin eden var mı bırak bu işleri devlet su işleri
Hadi geçmiş olsun vadi kurbanlarından biri oldu büyütülcek bişey yok
konu o kadar komik ki gülme krizine girdim Allah ım ya
DİZİ YAYINDAN KALDIRILDI kabullenmek zor olmasa gerek
şubat ortası erken final oluyor reyiz yayından kaldırıldı yaniresmi açıklamalar seni doğrulamadığı sürece istediğine inanabilirsin intikam final yapan dizi oalrak hatırlanacak erken final yapan değil
şubat ayı 2.sezon finali panpa ilk sezon 22 bölüm 2.sezon 22 bölüm ayrıca orjinalindeki senaryonun da tamamı yayınalniyi yani no problemşubat ortası erken final oluyor reyiz yayından kaldırıldı yani