Beren Saat'in Suçlusu D Yapım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lordly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,186
Puanı
284
Ay Yapım'ın parlattığı Beren Saat'i transfer eden D Yapım yaptığı hatalarla oyuncuyu adeta uçurumdan itti ve kariyerini zedeledi.

Ay Yapım'la kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Beren Saat; Aşk-Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne dizileriyle şaibeli(agb) de olsa yüksek reytingler almıştı.

Son olarak D Yapım'la anlaşan Beren Saat, İntikam dizisinin başrolü olarak çıktı ekranlara.

Fakat Ay Yapım kadar tecrübeli olmayan D Yapım; ABC'den satın aldığı İntikam'ı yeterince özen göstermeden ve zayıf kadroyla yayına soktu. Dizi reytinglerde çabuk dağıldı ve uzun süredir Kurtlar Vadisi başta olmak üzere rakiplerine direnemiyor.

Beren Saat eski yapım şirketinden ayrıldığı için pişman mıdır? :)

AGB gittiğinde de Fatmagülün Suçu Ne 13-14 reyting almaya devam etti. Önce bunu bir netleştirelim. :)

Ben kariyerinin zede gördüğünü sanmıyorum.

Tuba'yı da Ay Yapım zedelemişti sonuçta ancak şu an en iyi yapım şirketlerinden birisi Ay Yapım.

Şu an da Tuba çok iyi bir dizide başrolü kaptı aylık gelirini de arttırdı. Kariyeri zedelendi mi? Hayır.

İntikam bitince aynısı Beren için de geçerli olacak. Kimse kafasını yormasın. :):)

Bence alakası yok sadece revenge dizisinin uyarlanması hata!

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya öyle bir konu açmışsın ki delirmemek içten değil!!! bir kere D productions AY Yapımdan daha iyi bir yapım şirketi ve yaptıkları diziler çok fazla izleniyor Gümüş gibi...ayrıca intkam dizisi 1.sezonda çok başarılı bir diziydi ki o zamanlarda da d production yapıyordu diziyi...beren saat intikam dizisiyle ününe ün kattı ay yapım sinema filmi bile çekmedi ama D -productions çekti kalite olarak baya bi kötülemişsin ayrıca şaibe felan yoktu FGSN ve aşkı memnunun reytinglerinde rekorlar kırdı diye hemen bişeyler aramamak gerekir...ha şuan intikam neden izlenmiyor bilinmez ama halen yurtdışında ses getiriyor BereN de ününe ün katmış oluyor... @Lordly

Son düzenleme:
Bunun suçlusu ne berendir,ne de yapımcı.Ilk baslarda Berenın her iki partneri ile de yakıştırılmaması,nejat işlerin diziden ayrılması,ağır işlenen senaryo ve uyarlama olmasıdır.D productıon bugüne kadar çok iyi işler çıkardı.Benim aklıma gelen ; Öyle Bir Geçer Zaman ki.Tabı ki ay yapımla kıyaslanınca Ay yapım daha ıyı ama o kadarda yerler bır edilecek bir yapım şirketı degil.

çok iyi olmuş bence braz havasının alınması gerekiyordu bunun başarısız olmasından ben memnunum :Z:Z:Z

Kime göre, neye göre? :)

nasıl kime göre neye göre ay yapım'ın tutmayan dizileride fazla bir göz önüne alırsak D productions dizileri de iyi izleniyor ve + olarakda sinema filmide yapıyor yabancı filmlere kaynaklık ediyor bir sürü projesi var ve dünyaya açılmış ay yapım ise dünyaya daha ziyade dizilerle açılıyor :) Ay yapımın toplamda 17 yapımı varken d-productionsun sadece film olarak 50 yapımı var :) ayrıza Ay yapım diye bişey türkiyede yok ...Ay Yapım dünyada 20 ülkede ortağı bulunan “Sparks Network” ün Türkiye ortağıdır

Son düzenleme:
nasıl kime göre neye göre ay yapım'ın tutmayan dizileride fazla bir göz önüne alırsak D productions dizileri de iyi izleniyor ve + olarakda sinema filmide yapıyor yabancı filmlere kaynaklık ediyor bir sürü projesi var ve dünyaya açılmış ay yapım ise dünyaya daha ziyade dizilerle açılıyor :) Ay yapımın toplamda 17 yapımı varken d-productionsun sadece film olarak 50 yapımı var :)

Ay Yapim'in önderliginde cogu proje yurt disina satildi. Reyting icin yapmadigi projeler bile oldu ki yurt disina satisi o dizilerinde baya cok :)
Marifet cok yapim yapmakta degil, kaliteli yapmakta :)

Ay Yapim'in önderliginde cogu proje yurt disina satildi. Reyting icin yapmadigi projeler bile oldu ki yurt disina satisi o dizilerinde baya cok :)
Marifet cok yapim yapmakta degil, kaliteli yapmakta :)

evet çoğu dizisini ben bile izledim marifet yapmakta değil dediğin gibi kalitede iş ,işte o noktadada d production giriyor filmleri ve diizleri her zaman kaliteli olmaktadır,ay yapımın tek avantajı her zaman popüler ve iş gören oyuncular seçmek,D productions ise tanınmadık yüzleri bize tanıtmak amacıyla tanınmamış kişiler ile kadro oluşturmak...

evet çoğu dizisini ben bile izledim marifet yapmakta değil dediğin gibi kalitede iş ,işte o noktadada d production giriyor filmleri ve diizleri her zaman kaliteli olmaktadır,ay yapımın tek avantajı her zaman popüler ve iş gören oyuncular seçmek,D productions ise tanınmadık yüzleri bize tanıtmak amacıyla tanınmamış kişiler ile kadro oluşturmak...

Eski dizileri cok daha iyiydi, bu aralar pek iyi is cikarabildigini söyleyemeyiz D Productions'in.

Asmali Konak, Gümüs, Genis Aile, Genco, Kücük Kadinlar, ÖBGZK. Onca dizisi arasinda iyiler bunlar, ki bu saydiklarimin hepsini de az cok izledim.

Iki Aile, Ruhsar ve Acemi Cadi'da konusulan dizileri arasinda.

Yeni dizilerinden Kayip konusuldu ama reyting alamadi. Günesi Beklerken iyi gidiyor. Yalan Dünya eski tadinda degil. Yeni gelecek Pasa Gönlüm'de oha dedirtecek bir havada gelmiyor.

Eski dizileri cok daha iyiydi, bu aralar pek iyi is cikarabildigini söyleyemeyiz D Productions'in.

Asmali Konak, Gümüs, Genis Aile, Genco, Kücük Kadinlar, ÖBGZK. Onca dizisi arasinda iyiler bunlar, ki bu saydiklarimin hepsini de az cok izledim.

Iki Aile, Ruhsar ve Acemi Cadi'da konusulan dizileri arasinda.

Yeni dizilerinden Kayip konusuldu ama reyting alamadi. Günesi Beklerken iyi gidiyor. Yalan Dünya eski tadinda degil. Yeni gelecek Pasa Gönlüm'de oha dedirtecek bir havada gelmiyor.

Orada saymadığın daha nice yapım var ya neyse, sonuçta kalitesiz dizilerde çıkarmıyor değil çıkardıklarından kalitesiz olan vardır ama çoğu diziyide yapmışlığı vardır ha şuan pek dizisi olmayabilir fakat ÖBGZ zaten en çok patlayan işlerindendi, evet bu aralar pek iyi işler çıkaramıyor diyede kalitesiz adlandırılamaz değiil mi?

Orada saymadığın daha nice yapım var ya neyse, sonuçta kalitesiz dizilerde çıkarmıyor değil çıkardıklarından kalitesiz olan vardır ama çoğu diziyide yapmışlığı vardır ha şuan pek dizisi olmayabilir fakat ÖBGZ zaten en çok patlayan işlerindendi, evet bu aralar pek iyi işler çıkaramıyor diyede kalitesiz adlandırılamaz değiil mi?

Benim bir sey dedigim yok zaten D Productions'a. Karsilastirma yaparken "Ay Yapim'a göre daha iyi bir sirket" yazdin. Bende kime göre, neye göre yazdim :) Bana göre Ay Yapim cok daha iyi bir sirket, gerek is veren olarak, gerek dizileri ile, gerekse kalitesiyle. Ay Yapim dedin mi millet yorum yapmadan önce iki kere bakiyor. Ben sahsen D Productions duydum mu ayni duyguyu hissetmiyorum ki onca dizisini izlemisim D Productions'un.

Benim bir sey dedigim yok zaten D Productions'a. Karsilastirma yaparken "Ay Yapim'a göre daha iyi bir sirket" yazdin. Bende kime göre, neye göre yazdim :) Bana göre Ay Yapim cok daha iyi bir sirket, gerek is veren olarak, gerek dizileri ile, gerekse kalitesiyle. Ay Yapim dedin mi millet yorum yapmadan önce iki kere bakiyor. Ben sahsen D Productions duydum mu ayni duyguyu hissetmiyorum ki onca dizisini izlemisim D Productions'un.

hımm şimdi oldu tamamdır bana göre ikiside büyük ay yapım d-productions kadar olmasada büyük ikisindede etkiyi hissedebiliyorum :)