Jay Leno Veda Etti

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060
HGMicCcap9mZyok2C9h3YO2g.jpg

24 Eylül 1992'den beri 22 yıldır ekranlarda yerini alan usta televizyoncu Jay Leno ekranlara veda etti. Ünlü televizyoncu final programına, ilk programındaki konuğu Billy Crystal'ı onur konuğu olarak davet etti.

Leno 22 yılı özetlerken; O zamanlar her yerde sigara içilebildiğini, Justin Bieber'ın henüz dünyaya gelmediğini söyledi.

Final programı için hazırlanan bantta Leno'nun emekli olduğunda ne yapacağı ile ilgili öneriler vardı. Bunlardan en beğenileni ise ABD Başkanı Obama'dan gelen Antarktika'ya büyükelçi olma teklifiydi.

Üzüldüm ya. Her Cuma gecesi CNBC-e'de severek izliyorduk. :( Yeni hayatında başarılar. :)

Programı bırakmasına çok üzüldüm:(

Son düzenleme:
Sürekli "vefat etti" olarak okuyorum başlığı. :D

Pek izlemezdim kendisini. :)

Kör olasıcılar vermiyorlar:( Yoksa can sıkıntısında hep izlerim.Youtubede var en fazla 5 dk'lık ve ingilizce oluyor.Alt yazıı da yok. Slow motion konuşssa ammena :F
Tövbe bismillah zaten alt yazısız birşey izlemek ızdırap gibi. :X Kısaltıyorlar hızlı hızlı konuşuyorlar. :T:

Bir televizyon efsanesinin sonu. :(

Amerikalılar aslında pek de sevmezler kendisini. En azından küçümseyen bir grup var. Bizde de Beyaz'ı beğenmeyen bir grup olduğunu düşünürsek çok da anormal olmasa gerek. :)

Ben severek izliyordum zaman zaman iyi konuk yakaladığımda. :) Daha önce de bırakmıştı ama olaylı bir şekilde geri dönmüştü. Yerine Jimmy Fallon gelecek. İnşallah CNBC-e onu da yayınlar. En iyisi Conan'ı geri getirmeleri ama sanırım getirmezler. :(

Son düzenleme:
Bende vefat etti diye okudum üzülmüştüm gerçi şimdi de üzüldüm ekranlara veda etmesine ama yaşıyor en azından. :D

başlığı vefat etti diye okudum :)

ayrılsada olur arada bir bakıyorduk şişman komiğe ama bir conan kadar değildi :)