ŞOK! XFactor İptal Edildi!

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060
68f288906446369a6df4d2644f3fcc64.jpg

İngiltere'de ITV ekranlarında 10 sezondur süren ve Türkiye'de de yayınlanmaya başlayacak olan XFactor yarişması AB'de 3. sezondan sonra iptal kararı çıktı.

Yapılan acıklamaya göre juri uyesi ve yapımcısı olan Simon Cowell'in "İngiltere'de yayınlanan yarişmaya geri dönmesiydi."

XFactor Amerika'da Nicole Scherzinger, Britney Spears, Demi Lovato gibi gençlerin sevdiği juri uyeleriyle ekranlara gelmesine rağmen, yarişma programı ilk sezondan sonra özellikle 3.sezonuyla beklenen etkiyi yaratamadı ve hızlı reyting düşüşüyle kanalını da şaşkınliğa ugratti.

Ülkemizde de ekranlara gelmeye başlayacak olan yarişma programının bizdeki akıbetinin şimdiden merak konusu oldu.

Bali böyle başlık koymayın. Bir an ellerim titredi😡

Ben üzüldüm 1 kere bile izleyemedim:( Neyse, Kanal D akıllık edip sözümü dinlemiş seyircisi bol, buyuk studyo:X Ama bi esas Xfactor etmez tabi:X
Bu arada Xfactor'deki(bizdeki) yarişmacılar O ses'e katılmayı düşünmemişler mi? DÜşünüpte elenmişler mi yoksa(b) Kaç gündür tanıtımlari gördükçe kafamın etini yedim bu soruyla:X

Britney Spears olduğunda reyting rekoru kırıyordu yarışma . Jüriden çıktığı sezon ise baya düşüş yaşadı.

O yuzden varki dedik ya:X Yani Idol kanalını sırtlıyor sayılıyor..:) The Voice bile 20 milyonları göremedi reytinglerde (sanırım(b))

O ilk sezon :X
Tamam da yani X Factor yerine başka bir yarışma veya dizi koyması gerekecek. Fox da pek başarılı sayılmaz bu konularda. :) American Idol'un yeri ayrı. Acun gibi haftanın her gününe yaysınlar mı diyorsun? :D

Tamam da yani X Factor yerine başka bir yarışma veya dizi koyması gerekecek. Fox da pek başarılı sayılmaz bu konularda. :) American Idol'un yeri ayrı. Acun gibi haftanın her gününe yaysınlar mı diyorsun? :D
Fox atar ortaya bi master chef tamamdır:F The Voice'da farklı değil hani o da 2 gün Idol'de:X