Karadayı 57.Bölüm Yorumları

Valla bu haftaki bölümü izlemedim haklısın katılıyorum

sevdiğimiz dizi karadayı ekranlardaki en kaliteli dizi, ama karadayıyı değerlendirirken türkiyede çevrilen çöplerle karşılaştırmıyoruz zaten, yabancı dizilerdeki özeni arıyoruz! eleştirimiz bu yüzden?

sevdiğimiz dizi karadayı ekranlardaki en kaliteli dizi, ama karadayıyı değerlendirirken türkiyede çevrilen çöplerle karşılaştırmıyoruz zaten, yabancı dizilerdeki özeni arıyoruz! eleştirimiz bu yüzden?
Aynen.Kendi dizimizi ilk önce biz eleştiricez ama kantarın topuzunu kaçırmadan Karadayı 2'inci sezonunda ve 12 reytingler alıyor kaliteden fazla da ödün vermeden Yılın dizisi olarak gösterilen Medcezir 8 reytinglerde..

Aynen çok haklısın bende eleştiriyorum daha iyiye gitmesi için

Bölümü simdi izledim. Abartildigi kadar ask sahnesi yokmus öyle. Yilan'i bile ask adami yapmislar ona yanarim yalniz :D

Turgut'a az da olsa acidim ekmek sahnesinde. Dahasi yok :D

Catisma sahnesi güzeldi.

Nilay.. ah Nilay. Orhan bunu duyunca dellenecek :D

Yargitay Baskani isin üzerine gidiyor, gelecek bölüm Feride-Mahir askini yasarken tüm gün aksaminda karsilarina cikacak ve bölüm öyle bitecek.