Bıldırcın Yumurtası Yediniz mi?

Bıldırcın avına çıkmışlığım vardır:)

Evet bizim ailede herkes çocuguna sütlü yumurta olarak içirtir. Bende içmiştim. :X Hiçte operacı gibi değil sesimiz:(

Normal yumurtadan farklı değil.

Öksürüge iyi geliyor diye sütlü bildircin icerdik. İyi gelir miydi yoksa ona inanip kafa olarak iyilesirmiydik bilemedim :D

Öksürüge iyi geliyor diye sütlü bildircin icerdik. İyi gelir miydi yoksa ona inanip kafa olarak iyilesirmiydik bilemedim :D
Yok yaa ben inanmazdım:F Kurusu öksürük diye bişey var bilirmisin. Öküsürürsün ama öksürdüğünü tam hissedemezsin olmadı dersin.İşte o gibi durumlarda yumurtalı ballı süt iyi giliyor:F Gerisi fasa fiso bence de:X İçine bal kattiğinda tadi harika olurdu birde ılık oldu mu orası ayır tabi:X

Ben her gün 2 tane yiyordum sabah ve akşam 7 de
Ben 4 yaşımdan beri astım olduğum için öksürüğüm çok oluyordu ve annem her gün 2 tane yediriyordu.Şekli çok hoşuma gidiyordu hem küçük hemde dış şekli falan ama tadı berbattı midemi bulandırarak yutuyordum.2 dk etkisi kalıyordu bende:(
Ama etkisini gördüm gerçekten çok iyi geldi şimdi astımım yok ama tetikleme olmaz inşallah
Astım hastası varsa yemeli bunu ve çam sakızı ile sıvı yağı karıştırıp yemeli tatları güzel değil ama sağlıklı:D