Ocak 2014 Ayının En Favori Editörü: Bully

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Forumumuza 10 Mart 2013'de üye olan Bully arkadaşımız geçen ay da finalde yarışmış ancak bu ay ayın editörü seçilmiştir.

Bully Ocak ayının en favori editörü olmuştur.

Kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Final oylamasına kalan denizz19 ve Yakamoz-Asi'yi de bu başarıdan dolayı tebrik ediyoruz.

Oy dağılımları şu şekilde:

@Bully - 11
@denizz19 - 9
@Yakamoz-Asi - 9

Ocak Ayının En Favori Editörü: Bully

aedebiyatgalerisi-net_wp_content_uploads_2010_01_tebr_c4_b0kler-gif.20576

Öncelikle gerçekten çok mutlu oldum. Ocak ayının favori editörü seçilmek benim için çok güzel ve özel bir duygu çünkü bu benim forumda elde ettiğim ilk ödül. :) Finalde çok sevdiğim insanlarla yarıştım. O da ayrı bir güzellik kattı yarışa. :) Bana oy veren herkese çok teşekkür ediyorum. :)

Oh iyi AB kazandi :F gerci Total'e oy vermistim :X Oy dagilimi da manidar olmus :A Anlasilan bu aksam Medcezir TOTAL 9 AB 11 alacak :A @denizz19

Tebrik ederim @Bully nice ödüllere :)

Güzel bir yaris oldu, iki sevdigim insan ile finale kalmak güzel bir duygu. Oy verenlere ayrica tesekkürlerimi iletiyorum :)

Aslında ben haketmiştim bu iki AB kafalı kesin oy topladılar :D

O isler sana bakiyor dostum :D

Son düzenleme:
@Bully kardeşim tebrikler diğer arkadaşlar da çok iyi oy almışlar onları da tebrik ederim

Oh iyi AB kazandi :F gerci Total'e oy vermistim :X Oy dagilimi da manidar olmus :A Anlasilan bu aksam Medcezir TOTAL 9 AB 11 alacak :A @denizz19

Tebrik ederim @Bully nice ödüllere :)

Güzel bir yaris oldu, iki sevdigim insan ile finale kalmak güzel bir duygu. Oy verenlere ayrica tesekkürlerimi iletiyorum :)

O isler sana bakiyor dostum :D
Ben ve oy toplamak töbe töbe :D