Sevdaluk Bu Reytingleri Haketmiyor!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
63,748
Puanı
1,061
Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve başrollerinde iki usta oyuncu olan Demet Akbağ ve Erdal Özyağcılar gibi isimlerin yer aldığı dizi SEVDALUK ilk bölümüyle gayet iyi sonuçlarla başladı ancak her hafta biraz daha kan kaybetti ve reytingleri de son bölümüyle oldukça düştü. Peki bu düşüşte ana etken ne?

Sevdaluk dizisinin reytinginin düşmesinin başlıca sorumlusu öncelikle senaryo hareketsizliği. Yani ilk bölüm temposunu diğer bölümlerde koruyamaması. Ikinci neden kanalın yanlış reklam stratejileri ki bu çok önemli. Diğer kanallarla aynı anda reklama girince haliyle bu da diziyi kötü etkiledi.

Bilindiği üzere dizinin senaryo ekibi ve yönetmenin de değişeceği haberler arasındaydı. Ve buna binaen diziyi daha aktif hale getirmeye ve reytingleri toparlama yoluna gidecekler,nasıl olacak haftaya yayınlanacak olan bölümde göreceğiz bunu.

Şunu söylemek gerekiyor ki drama ve komedi unsuru iç içe süper tasarlanmış dizide. Bunu sırf izlediğim için söylemiyorum gerçekten öyle olduğu için söylüyorum. Komedi biraz daha arttırılmalı. Ve dizide ilk kez dikkatimi çeken bir şey oldu ki o da ilk kez bir fragmanın hem hareketli hem de heyecanlı olduğuydu. Umarım kanal reklam düzenini artık iyi ayarlar ve yeni senaristler diziyi kurtarırlar. Çünkü Sevdaluk gerçekten bu düşük reytingleri haketmiyor.

Izledigin dizi hakkinda hayirlisi olsun @denizz19 :)

Umarim senaryo hareketlenir ve diziye yansir, zira bu gidisle yayindan kaldirilacak.

sana göre haketmiyor sen sadece izlediğin dizilerde mi emek var sanıyosun denizz :D
bence tutmayacağı baştan belliydi

kaliteli dizi yayınlanacaksa çarşambada iş iyok :) başka günler aramızda klasın kadar reyting alabilecek bir dizi yazık ettiler :)

Senaryo grubu yanlış seçildi maalesef.. BKM'nin hatası.. Rüya Işçileri ekibi yazmalıydı..

İzlemediğin diziyle ilgili atıp tutma takas gerçekten bu kadroya çok yazık olacak yoksa.

Senaryo temposuz gidince düştü haliyle umarım yeni senaristler kurtarır diziyi,
umarım kurtarırlar diziyi izlemiyorum ama karadeniz dizilerini severim artsın reytingleri :D

İlk bölümde demiştim bu özen diğer bölümler için olmaz diye. Şaşırmadım ben düşüşüne. :)

İlk bölümde demiştim bu özen diğer bölümler için olmaz diye. Şaşırmadım ben düşüşüne. :)
O özen hala var dizide ama senaryo sıkıntılı yeni senaristler kurtaracak tek umudum o. Haftaya olan fragman şuana kadar gördüğüm en iyi ve hareketli heyecanlı olanıydu. 😉

O özen hala var dizide ama senaryo sıkıntılı yeni senaristler kurtaracak tek umudum o. Haftaya olan fragman şuana kadar gördüğüm en iyi ve hareketli heyecanlı olanıydu. 😉

İzleyicinin değişikliği fark etmesi lazım. Bol fragman ve tekrarla ben hiç tekrarını göremiyorum dizinin, bakalım. :)