Idare eder buda
Sanada bişey beğendiremiyoruz reyiz Bugün açtıklarımın hepsi Simgeden daha güzel
Scarlet Johansson'la birlikte en güzel aktris Bu ikisi üstüne tanımamEn güzel aktris. Aksini iddia edenle münakaşaya girmem bile.
Scarlet'dan daha güzel ama Scarlet'da Margot'dan daha seksi. Benim yorumum bu. Ha deseler ikisinden biri evinin kadını olacak hangisini seçersin gözüm kapalı Margot'yu seçerim.Scarlet Johansson'la birlikte en güzel aktris Bu ikisi üstüne tanımam
Scarlet daha seksi aynen, Margot böyle bi tatlı insanın baktıkça bakası geliyor başka bişey düşünmüyorScarlet'dan daha güzel ama Scarlet'da Margot'dan daha seksi. Benim yorumum bu. Ha deseler ikisinden biri evinin kadını olacak hangisini seçersin gözüm kapalı Margot'yu seçerim.
Aynen öyle. Hanım hanımcık kız derler ya tam öyle. Jimmy Fallon'a konuk oluşlarını seyrettim tatlılıktan ölücek resmen.Scarlet daha seksi aynen, Margot böyle bi tatlı insanın baktıkça bakası geliyor başka bişey düşünmüyor
Doğru yolu buldun sonunda reyizSuicide Squad filmini izledikten sonra "idare eder" yorumumu kınıyor, bir oyşşşş diyorum. @cevaa