Sen kaç senedir geçmememişsin 1 gıdım. Kimseden de geçmesini bekleme.Yakup ben ilk senemde böyle tavsiyeler veriyordum geç bu işleri):
Sen kaç senedir geçmememişsin 1 gıdım. Kimseden de geçmesini bekleme.Yakup ben ilk senemde böyle tavsiyeler veriyordum geç bu işleri):
Dinime küfreden müslüman olsa gerek ):Sen kaç senedir geçmememişsin 1 gıdım. Kimseden de geçmesini bekleme.
Revan davetsiz misafir istiyor mu acep.bakü soğukmuş kalın giyin
pek öyle gözükmüyo da o bakımdan dedimsakinim ben panpa
yok panpa ben hep sakinim kolay kolay sinirlenmempek öyle gözükmüyo da o bakımdan dedim
Bunun farkında olman iyi ama sadece farkındalıkla bitmiyor iş, icraat önemli.Dinime küfreden müslüman olsa gerek ):
işi ne o totalin arka sokakalr izliyidir bir okul yok forum yokRevan davetsiz misafir istiyor mu acep.
Yakup tamam , koyuyorsun cümlelerine çok iyi bir türkçen var şimdi derin nefes al .Sonrada bu cümlemi 10 kez oku şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttttt yakup sakin ):Bunun farkında olman iyi ama sadece farkındalıkla bitmiyor iş, icraat önemli.
Ahah. Gündüzleri de Kaynana Gelin Sedaya Gelin'i falan.işi ne o totalin arka sokakalr izliyidir bir okul yok forum yok
Aman allah korusun hem kanal d nin 14 dizisi var hepsini nereye koyacak hı bide yarışma 15 bence uzatmaz
oturmaya mı geldinizAhah. Gündüzleri de Kaynana Gelin Sedaya Gelin'i falan.
Sakinim ben, 1 harfi 10 kere yazıpta heycan yapan sensin.Yakup tamam , koyuyorsun cümlelerine çok iyi bir türkçen var şimdi derin nefes al .Sonrada bu cümlemi 10 kez oku şşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttttt yakup sakin ):
Mantık gel yakupun peşine takıl ): boşuna demedim 10 kez oku diye ): F:Sakinim ben, 1 harfi 10 kere yazıpta heycan yapan sensin.