Acun diye asla kendimi yırtmadım kıvırmıyorum da. Geçen Pazartesi iki yapıma da eşit yaklaştığımı mesajlarımdan görebilirsin. Ben yst'yi sevmem o ses'çiyim.
2'sinin haftalık toplam reytingi 25'dir zaten birde aksiyonlu bölüm oldugnu düşün Biz naptık da Allah belamızı verdi25 reyting 😱
Ben uzun süredir kışkırtmıyorum ki sadece babamla ilgili bir mesaj yazdım onun da Karadayı'yla hiçbir alakası yoktu.Gecen hafta Pazartesi ben Mustici oldum diye az yüklendin normal
Kabul edin, YST Acun falan hikaye, maksat Karadayicilari kiskirtmak Pazartesileri 😉
Çalıkuşu 5.31 almış ilk anlık owwww
Boşlukçu acun olmuyor, yst oluyor.
Ben uzun süredir kışkırtmıyorum ki sadece babamla ilgili bir mesaj yazdım onun da Karadayı'yla hiçbir alakası yoktu.
totallere ölüm hüloğğğğğYahu ben paylaşıyorum.
pazartesi olsun o dizi2'sinin haftalık toplam reytingi 25'dir zaten birde aksiyonlu bölüm oldugnu düşün Biz naptık da Allah belamızı verdi
Görevimi yapıyorum işimden mi edeceksin beni.totallere ölüm hüloğğğğğ
AB DE 8 E DAYANIR İNŞALLAHDizi mükemel bir ivme yakaladı gibi hadi bakalım 6 yıda geçsin de yarın abde 7 alsın
Boşlukçular mı 22 23 anlığı boşlukmu?Çalıkuşu çok iyi başlamış.
Umarım zeytin tepesi de böyle bi kıyakta merhametime yapar.
Boşlukçular göz dolduruyor.
forum sınırının dışına ka sürücez totalleri yetti beBen görevimi yapıyorum işimden mi edeceksin beni.
AB DE 8 E DAYANIR İNŞALLAH
acun mu dedin sen evenin yanına gidesice ne güzel gfahriyoşu izliyordum tüm keyfim kaçtı