Söylemezsem Olmaz programı Karadayı'nın bir sezon daha yayınlanacağını açıkladı.
gidişat pekde ona doğru değil dizi toparlanmaya başladı birde ay yapım iki yıldan fazla uzatmaz gibi ama bellide olmaz herşey olabilir
Söylemezsem Olmaz programı Karadayı'nın bir sezon daha yayınlanacağını açıkladı.
Bende yeni sezonda devam edeceğini sanmıyorum yapımcı ve senarist kabul etse bile Kenan İmirzalıoğlu razı olmayacaktır.gidişat pekde ona doğru değil dizi toparlanmaya başladı birde ay yapım iki yıldan fazla uzatmaz gibi ama bellide olmaz herşey olabilir![]()
Kenan`a bir aksiyon sahensi yazın ya hep aşk hep aşk nereye kadar.Kabak tadı vermeye başladı bu durum.
İlk sezonun hatrına izliyomizleme kardesim zorla mi izliyon![]()
İlk sezonun hatrına izliyom![]()
Yazın günde 4 bölüm izlediğim gibi ailem de alıştı.Ben izlemesem bile onlar izlerBu islerde hatir olmadigini XanTier güzel bir sekilde ögretti pat diye izlemiyor bak artik. Sende yapabilirsin yani istiyorsan seni de etiketleyemeyiz![]()
Yazın günde 4 bölüm izlediğim gibi ailem de alıştı.Ben izlemesem bile onlar izler![]()
Arkadaş izlemesem bir dert izlesem yorumumu yapsam bir dertHe yani zorla izliyorsun dimi. Iste zorla izliyorsan bence izleme![]()
Arkadaş izlemesem bir dert izlesem yorumumu yapsam bir dert![]()
2.sezonu gelsin de göreyim seni.Full 2 saat aşk izlemek nasıl bir duyguymuş göreceksin.İlk sezon benim için de öyleydiBen keyifle izliyorum fazla kasmadan.![]()
İzliyorum dedim yaIzleyen mi izlemeyen mi tarafindasin bilelim ona göre davranacagiz![]()
Aşk olsun ne olacak. Izlenir.2.sezonu gelsin de göreyim seni.Full 2 saat aşk izlemek nasıl bir duyguymuş göreceksin.İlk sezon benim için de öyleydi![]()
2 saat 5 dk full sevdam ahu gözlüm laflarını ve o durgun geçen sahneleri gör anlayacaksın ne demek istediğimiAşk olsun ne olacak. Izlenir.![]()
2.sezonu gelsin de göreyim seni.Full 2 saat aşk izlemek nasıl bir duyguymuş göreceksin.İlk sezon benim için de öyleydi
İzliyorum dedim ya![]()
Aşk olsun ne olacak. Izlenir.![]()
O adam 2.sezona geçsin görecem onu ben
O adam 2.sezona geçsin görecem onu ben![]()
2-3 bölüm mü 😱 15,-20 bölümdür full aşk varAbarttigin kadar yok ikinci sezon. Sadece 2-3 bölümdür durgun ve ask dolu geciyor. Normal![]()
2-3 bölüm mü 😱 15,-20 bölümdür full aşk var![]()