Karadayı 57.Bölüm Yorumları

sadece keklik gibi sekişleri değil yani olayda vurulan düşen polisler var arkadada herkesin şüpheyle baktığı mahir var ve kimse mahire demiyor sen ne arıyorsun çatışmanın ortasında

mahirin kezzapla adamın çitlenbiğini yakmasına feci şekilde sinirleniyorferide..mahire dikkatli olman lazım herkes hata yapmanı bekliyor diyor ??

ama aynı mahir arabayla cezaevi arabasını takip ediyor adam vuruyor çatışmaya giriyor vurulan polislerede kimse dönüp bakmıyor :))
Bizde öyle çatişmlarda vurulana bakılmıyor :F Yabancı dizi olsa akrabası vurulmuş gibi ortaliği velveleye veriyorlar:X Gerçi vurulan adamın ölü taklidi yapması nı o catişmada bende görsem Bülent Ersoy bayıldı der yoluma bakarim:F Çok sahteydi:X

aslında saray gibi evi varmış yılanın gitsin hayatını yaşasın kız orhanda dengesiz biri onu beklemesinede gerek yok

bana gelse ben bile bakarım kıza o derece üzüldüm haline :))
hahah seni biliyoruz cnm çok yardımsever bir baysın eminim yardıma muhtaç olan erkekte olsa bakardın :F

Bu dizinin çekimleri sırasında hiçbir hayvana zarar verilmemiştir anlayan beri gelsin:)

Bu bölüm de Karadır Kaşların çaldı Gökhan Kırdardan dinledikten sonra bu hiç güzel gelmedi bana :D Bu arada bölüm sonunda hiçbir hayvana zarar verilmemmiştir yazdı aklıma direkt Vadi geldi :D

Söylemezsem Olmaz programı Karadayı'nın bir sezon daha yayınlanacağını açıkladı.