Senin hürrem aşkın çok farksız sankipanpa işte senin bu öbgz aşkın destere totoşunun titrek ayten aşkı gibi![]()
Hepimiz aynı kulvardayız, birbirimizin halinden de anlarız haliyle.
Senin hürrem aşkın çok farksız sankipanpa işte senin bu öbgz aşkın destere totoşunun titrek ayten aşkı gibi![]()
bnmki panpa biraz daha farklı meryemi ben büyütmiyim haberler çıkıyor her günSenin hürrem aşkın çok farksız sanki
Hepimiz aynı kulvardayız, birbirimizin halinden de anlarız haliyle.![]()
İlgin fazla haber açmaya. Benimde ilgim fazla olaydı görürdüm nüyütme mi yaratma mı diyebnmki panpa biraz daha farklı meryemi ben büyütmiyim haberler çıkıyor her gün![]()
yok panpa haber görsem açarım afk haberi bile çaıyorum o kaİlgin fazla haber açmaya. Benimde ilgim fazla olaydı görürdüm nüyütme mi yaratma mı diye![]()
O ka mı çıtayı indirdin yere??yok panpa haber görsem açarım afk haberi bile çaıyorum o ka![]()
hep tarafsızlığımdan bana kalsa o haberlerin içeriğini bi değiştirirm ama işte hep objektifliğimdenO ka mı çıtayı indirdin yere??
![]()
Tabii objegtiflik iyidir, öyle herkeste olamaz zaten.hep tarafsızlığımdan bana kalsa o haberlerin içeriğini bi değiştirirm ama işte hep objektifliğimden![]()
tuba ile ilgili haber mi çıkmışMeryem 'li haber gördünmü kaçırma hemen açTuba'ma gelince açma
![]()
Kara para aşk haberleri havada uçuşuyo sen uyutuba ile ilgili haber mi çıkmış![]()
o dizi ile ilgili çok yalan haber varKara para aşk haberleri havada uçuşuyo sen uyu![]()
Çıktı ama Tuba'ma ilk teklif gitti galiba sonra kabul etti diye biliyorumo dizi ile ilgili çok yalan haber varilk başladığında meryem-ayça bingöl,zerrin tekindor,haluk bilginer ile görüşülüyor dendi sonuç
ayrıca dizinin başrolü için tuba-özge özpirinççi-tuvana-cansu dere-öykü karayel herkes için kesin diye haber açıldı ;
![]()
işte hep dedikoduÇıktı ama Tuba'ma ilk teklif gitti galiba sonra kabul etti diye biliyorum![]()
Ekli dosyayı görüntüle 30634
dizi haber olmaya başaldı yurtdışında tabi meryem'imin <3 gölgesi altında@destere @Yakamoz-Asi @ABAY_06 @sürgünüm @Bully @sokak sanati @mrt-06
aynen dönsünGölgeside kafi ama Meryemi özledik artık dönsün.
![]()

onu bırak da son resimdeki teyzeleri paylaşın siz @destere ileBu sahnenin öncesinde neler oldu acaba
![]()