Birol Güven'den Yeni Dizi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlginçmiş.. Ama canlı olmasının diziye yararı değil zararı olur.

Komik dizi olursa canlı yayınlayamaz çünki gülmekten dayanamaz oyuncular.Çok meraklandım ya nasıl olcak acaba :)

GT-S7262 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çocuklar Duymasın'da 1 bölüm canlı yayınlandı. Komedi de yapıldı yani.

çocuklar duymasının bir bölümünde de izleyici diziye katılmıştı ilk değil yani :D
internetten seyyar tayyar canlı yayınla sipariş alıyordu :D

çocuklar duymasının bir bölümünde de izleyici diziye katılmıştı ilk değil yani :D
internetten seyyar tayyar canlı yayınla sipariş alıyordu :D
Hatırladım. Muhteşem Yüzyıl'ı geçmeyi planlıyordu. Muhteşem Yüzyıl 2. bölümdeyken. Demiştim sana ya. :D @xemrexxx

canlı yayında diziye giricek seyircileri kontrol edemezler seyircilerde diziye dahil olucak diyor çok tatsız olaylar yaşanabilir bayan başrol oyuncusuna erkekler erkek başrol oyuncusunada ergen kızlar canlı yayın falan dinlemez atlarlar üstüne :F sonucta canlı olduğu için seyirciye nasıl müdahele edicekler çok riskli bence seyircilerin diziye dahil olması canlı yayında 🙄🙄🙄

bu adamı hiç sevmiyorum Arka Sıradakiler dizisinin yönetmen koltuğuna geçer geçmez formatını ve ismini değiştirerek diziyi mahfetti bu patates kafa...

Canlı mı yayın kısa bir şey olur herhalde. Canlı yayın zor her dizide MY gibi bir kadro yok :))

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy